elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 عنوان کمبود وزن 140 بازدید | 21 پست قدم175وزنم52خیلی لاغرم میدونم.مشکلات معده هم دارم. راهی هست چند کیلو چاق شد. 4/5کیلو زیادم دوست ندارم کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX 1402/06/21 | 15:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrym_7uig عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 297 همه راهارو امتحان کردم دریغ از اضافه وزن، منم تصمبم گرفتم همینی ک هستما دوست داشتع باشم
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 راهی هست ولی اگه انجام بدی .. چی زیاد خوری😂 کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 غذا بخور😂 گگلم یبوست دارم کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 همه راهارو امتحان کردم دریغ از اضافه وزن، منم تصمبم گرفتم همینی ک هستما دوست داشتع باشم من ی بار تا55رفتم😂باز برگشت خخ کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
quinela عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 1233 چی زیاد خوری😂 ورزش کن روزی یک ساعت بعده یک ربع هرچی دلت خواست بخور با این روش هرچقدر دوست داری چاق میشی ...
setiudjd عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 121 من ی بار تا55رفتم😂باز برگشت خخ چجوری اخهههه یهویی نمیخوری میای پایین یا تحرکت زیاده؟
mrym_7uig عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 297 من ی بار تا55رفتم😂باز برگشت خخ چاقا میخان لاغر کنن ما میخاییم چاق کنیم 😅
faa0 عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 4409 گگلم یبوست دارم اها ولی مگه یبوست خودش باعث وزن اضافه کردن نمیشه؟😂🤦♀️
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 چجوری اخهههه یهویی نمیخوری میای پایین یا تحرکت زیاده؟ اره مثلا ماه رمضون ک میشه من صبحانه نمیخورم کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 اها ولی مگه یبوست خودش باعث وزن اضافه کردن نمیشه؟😂🤦♀️ ن همون ی ذره هم ک میخوری میمونه😂 کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
elaheh_zed مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2821 چاقا میخان لاغر کنن ما میخاییم چاق کنیم 😅 من مامانم باورت میشه هم وزن منه؟ فقژ استخون بندی داره وگرنه خیلی لاغرع کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX