2777
2789
عنوان

روزهای قاعدگی😥

160 بازدید | 17 پست

دوستان  حالم به شدت بده ، دلم فقط  گریه میخاد فقط  

درد جسمی و ضعف و بی حالی یه طرف . شاغل هم هستم از لحاظ روحی  و جسمی داغون بودم   .

کیا اینطور میشن . چکار کنم حالم خوبشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوریم. وقتش که میرسه هستیم خورد میشه سر هیچ و پوچ گریه میکنم به همسرم الکی گیر میدم. دلم همش بستنی و شکلات و هر چی که ضرر داره میخواد. کمرم تا سه روز انکار میگی می‌شکنه. می‌دونم خیلی بده ولی آهنگ شاد گوش کن و سعی کن خونه نمونی بری بازار و پارک و اینا زود تر بهتر میشه حالت 

من دیشب تا صبح نتونستم بخوابم خیلی درد داشتم

اره منم 

ولی بیشتر از درد جسمی ، وضعیت روحی اذیتم میکنه حالم بده.شاغلم از صبحم دوندگی کردم تا الان انرژی نداشتم حتی راه برم با هزار مصیبت ساعت و گذروندم رسیدم خونه ولی حال روحیم بده باز

منم همینجوریم. وقتش که میرسه هستیم خورد میشه سر هیچ و پوچ گریه میکنم به همسرم الکی گیر میدم. دلم همش ...

مرسی عزیزم 

روز دومم هست دوش هم نمیتونم بگیریم از شدت درد . دوش گرفتن همیشه حالمو بهتر میکنه که نمیتونم امروز ،   دارم می میرم فقط . حال روحیم ک نگو 

اره منم تنگی نفس و... همه رو دارم . و یه حال روحی بد 😭😭

حالا من بچه کوچیک دارم شبا موقع شیر خوردن خیلی سختمه از جام تکون بخورم یا بیفتم دنبالش.دوران بارداری خوبه از این خبرا نیست.