خانما ما یکی فامیلامون شپش داره بعد اومده خونمون پسرمو مبتلا کرده،که سری متوجه شدم موهاش رو کچل کردم خودم و همسرمم چک کردیم اصلا نداشتیم،حالا کل پتو فرش خونه شستم،لباسا همه چی،فقط مبلا رو نشستم چون تازه شستم،حالا هنوز هم وسایلامو نچیدم فرشام هنوز اماده نیستن،امروز رو مبل یه شپش مرده دیدم ایا امکانش هس تو خونه هنوز شپش باشه؟سمی هست ک بشناسید برای خونه استفاده کنم؟
آره،هرروز میرفتم حموم و کلی موهامو زیر دوش شونه میزدم،کسی هم نبود ک بخواد سرمو نگا کنم،منم میرفتم حموم همش،زیر دوش شونه میزدم تا اینکه تموم شدن خیرندیده ها
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
برعکس،من روزی دوسه بار میرم حموم،چون باردارم یکم داغون شده اوضاعم،یکسره میرم حموم،ولی ی شب جایی دعوت ...
خب دیگه همون یکی داشته به توهم منتقل کرده حرف من اینه اونی که از کسی نگرفته چجوری شپش میگیره
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ