2777
2789
عنوان

شپش سر

374 بازدید | 42 پست

خانما ما یکی فامیلامون شپش داره بعد اومده خونمون پسرمو مبتلا کرده،که سری متوجه شدم موهاش رو کچل کردم خودم و همسرمم چک کردیم اصلا نداشتیم،حالا کل پتو فرش خونه شستم،لباسا همه چی،فقط مبلا رو نشستم چون تازه شستم،حالا هنوز هم وسایلامو نچیدم فرشام هنوز اماده نیستن،امروز رو مبل یه شپش مرده دیدم ایا امکانش هس تو خونه هنوز شپش باشه؟سمی هست ک بشناسید برای خونه استفاده کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایی تو این زمونه چجوری هنوز شپش میزنن؟؟؟...امکانش هست باشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خدایی تو این زمونه چجوری هنوز شپش میزنن؟؟؟...امکانش هست باشه

اره بابا هست 

من از باشگاه گرفتممم💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اره بابا هست  من از باشگاه گرفتممم💔

مگه حموم نمیرن بهداطت رعایت نمیکنن؟قدیم میگیم شامپو نبود الان که هزار نوع شامپو اومده اب هست حموم گرم همه چی 🥴

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز