2789
عنوان

لیفت سینه

1348 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من میخوام لیفت سینه انجام بدم اما تردیدم بخاطر اینه  ک شنیدم با لیفت سایز  سینه کوچیک میشه یا بد فرم میشه شما اطلاعی راجب تغییر سایز با لیفت دارید؟

دوست من همزمان پروتز و لیفت و ابدو پیش دکتر امین بختیاری انجام داد و بهترین نتیجه ممکنو گرفت. همش میترسید عوارض بده ولی نه تنها عوارص نداشت عملش، حتی انگیزه گرفت و ورزش و رژیم رو هم شروع کرد 

آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم
شماره تماس : 09054948091
این پیج اینستاگرامشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون میکشه بالا بهرحال یک مقداری کوچک میشه،با دکتر جراح عمومی مشورت کنید

مرسی عزیزم ب نظر شما انجام  بدم؟ 

قراره لیپو انجام بدم چون میگن وقتی لیپو کنی شلی  سینه خیلی بیشتر ب چشم میاد میخوام انجام بدم

من لیفت و پروتز همزمان انجام دادم پیش دکتر کامران خواجوی و خیلی راضیم البته خودم می خواستم سینه بزرگتر بشه. اما دختر خالم فقط لیفت کرد و خیلی هم بد نشد. البته بگم که سینه هاش کلا بزرگ بود فقط حالت شل و افتاده داشت. باز دکتر تشخیص میده

من لیفت و پروتز همزمان انجام دادم پیش دکتر کامران خواجوی و خیلی راضیم البته خودم می خواستم سینه بزرگ ...

بد نشد یهنی خوبم نشد ؟ 🥲🥲من سینه هام کوچیکه خیلی کوچیک میشه ؟