سلام دوستان من میخوام لیفت سینه انجام بدم اما تردیدم بخاطر اینه ک شنیدم با لیفت سایز سینه کوچیک میشه یا بد فرم میشه شما اطلاعی راجب تغییر سایز با لیفت دارید؟
عزیزم اگه پیش دکتر خوبی این کارو انجام بدی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، من بعد از زایمان آخرم، سینه هام خیلی افتاده شده بود رفتم پیش دکتر افسانه ثنایی بعد از ویزیت و گفتن فرمی که دوست دارم عمل لیفت سینه رو انجام دادن و دقیقا همون چیزی شد که میخواستم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم اگه بری پیش دکتری که میدونی حرفه ایه مشکلی برات پیش نمیاد دکتر محسن اسدی خیلی دکتر خوب و باتجربه ایه و خیلی صادقانه مشاوره میده به نظرم برای جراحی فقط برو پیش ایشون
دوستان من جراحی لیفت سینه رو همزمان با پروتز سینه انجام دادم خیلی از نتجیه راضیم اصلا دوران نقاهتم انقدر راحت و کوتاه بود هنوزم باورم نمیشه چطور این مرحله رو گذروندم چون خیلی بخاطرش استرس داشتم. البته اینم بگم خانم دکتر افسانه ثنایی که این جراحی رو برای من انجام داد خیلی کارشون دسته خیلی با تجربه هستند حتی تکنیک خاص و اختصاصی خودشون رو دارند خلاصه خیلی از نتیجه جراحی راضی ایشون رو به شما هم پیشنهاد میدم اینم آدرس و شماره تلفنشون: جردن، بالاتر از چهارراه جهان کودک، برج نگین، طبقه 3، واحد 301 - ۰۹۳۷۱۷۴۴۹۳۷