2777
2789
عنوان

خونه مادرتون چندوقت ی بار می‌ریذ

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست
من واقعا دارم افسردگی میگیرم چون حالم بد میشه زیاد تو خونه  از اون طرف کاشکی فقط به خودم بود ب ...

خب بهتر ،برو پارک ،شهر بازی ،پیاده روی پاساژ گردی ،چی هست خونه ی بقیه؟ من برعکس تو اصلا علاقه ندارم برم خونه ی کسی 

وابسته ی کسی نباش تا یه حدی برو بیا اما جایی که احترامت حفظ نمیشه نمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پدرومادرزنده بودهرثانیه میرفتم خونه شون دلم براشون خیلی تنگ تنگ شده برای وقتی میرسیدم اخم میکرد وسرسنگین دروباز میکرداینقدرخورم روبراش لوس میکردم تامنوببخشه آخه تامیگفتم میخوام بیام ازته دل خوشحالی میکردباورنمیکنید برای بوی چای دم کشیدش بوی غذاهاش هم دلم تنگ شده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه‌ها بعضی وقتا هم تقصیر خودمونه مثلا آبجی بی فکر من دوتا بچه شیر ب شیر آورده ک اکثرا در حال غر زدنه و دائم می‌ناله از دستشون ک نمیخوابن و گریه میکنن و فلان جالبه وقتیم ک بچه هاش خوابن خودش تو گوشه میچرخه و آخرشم یهو بچه هاشو میریزه خونه مامانم ک اینا نذاشتن بخوابم میخوام بخوابم دیگ طفلک مامانم ارامش واسش شده ی ارزو