2777
2789
عنوان

خونه مادرتون چندوقت ی بار می‌ریذ

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم هروقت برم یه سره غرمیزنه انتظار داره همش کارکنم بچه هاداداشمم میان اونجا میشه ۴تا بچه کوچیک واقعا اعصاب میخواد یابه گوشیم گیرمیدن منم نمیرم زیاد به همین نرفتنم غرمیزنه گاهی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
خونه مامانم هفته ای یکبار میرم کاراشونم‌میکنم  سن بالا نیست ولی پادرد وحشتناک داره  مادر ...

خیلی هم حوصله ام سر می‌ره ولی بیشتر از این نمیرم که خودم رو سبک نکنم 

خیلی هم دوست دارم با خواهرم و بچه هایش رفت آمد کنم که شوهرم راضی نیست 

با دوستامم راضی نیست برم بیرون 

خودمم تنهایی اصلا دوست ندارم برم جایی

نهایتش هفته ای یکی دوبار از خونه میام بیرون 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

حتما باید بری خونه ی کسی مگه؟!😐

سرگرمی های خودت و داشته باش ورزش کن کلاس مورد علاقه تو برو پیاده روی کن با شوهرت برو این ور اون ور

من از مامانم اینا دورم یکم ماهی یه بار یا دو ماه یه بار میرم بنظرم رفت و آمد تا یه حدی خوبه زیادیش شان و شخصیت آدم و میاره پایین

تونه مامانم ک هررو  یا روز درمیون خونه مادرشوهرم بیشتر جمعه ها در حد ی ساعد میرن یذ ار دقت دعود ...

چقدر غلط داشتم🤣🤣🤣🤣منظورم این بود خونه مامانم هر روز یا روز درمیون خونه مادرشوهرم جمعه ها در حد ی ساعت یا هر وقت ک دعوت کنه

حتما باید بری خونه ی کسی مگه؟!😐 سرگرمی های خودت و داشته باش ورزش کن کلاس مورد علاقه تو برو پیاده ر ...

من واقعا دارم افسردگی میگیرم چون حالم بد میشه زیاد تو خونه 

از اون طرف کاشکی فقط به خودم بود بچم همش کلافس 

آخی.همه ش بخاطر مشکلات اقتصادیه.من از وقتی بابام فوت کرد کمتر می رم.اونموقع که بابام بود هر روز میرفتم.بابام همه ی وجودش عشق بود و کیف میکرد ما می رفتیم اونجا.اما مامانم بد نیستا اما بگیر نگیر داره از همون اول هم از ترس بابام هیچی نمی گفت اما حالا حوصله ی کسی رو نداشته باشه مستقیم میگه.همه ش هم میگه ندارم.😔😔 ۱۳ میلیون حقوق بابام و میگیره😐😐