2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست
خب اگر بیمار بودن  چرا هم اسم خودشون هم دخترشون تو لیست فوت شدگان بود!؟ مگه دخترشونم بیمار بو ...

می می ناز(مریم) سرطان داشتن فقط خودشون هم فوت شدن

اون خانم یکی دیگه بودن که تو سانحه هواپیما همراه دختر و همسرش فوت شدن

اسم هر سه تاشون هم تو لیست بود

😐🤷🏻‍♀️
می می ناز رو خودم میدونم  کلا کاربرای فوت شده دیگه رو میگم چطور میفهمن؟ من ک بمیرم کسی باخبر ...

خب اونا معروف بودن تو نی نی سایت یه عالمه دوست داشتن اینجاتاپیکاشونم چون در مورد بیماریش بود کاربرا پیگیرش بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک چقدحس منفی به آدم میده غصم گرفت

ببخشید اگ ناراحتتون کردم🥲

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

من یه دوست وبلاگی داشتم سال ۹۲ فوت کرد‌.‌ هنوز که هنوز سالی یکبار تمام نوشته هاشو میخونم. خدا رحمت ...

خدا بیامرزتش

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.           
تگش کن می می ناز رو ببینم

ببخشید نمدونم چجوری تگ کنم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

می می ناز؟

بله

یه خانم دیگه ای بود چن وقت پیش خواهر شوهرش تایپک زد 

که سر زایمانش از دنیا رفته..

اینم راست میگف چون کل تایپک هاش درمورد بارداری پر خطرش بود

موقعه زایمانم التماس دعا گفته بود

بعد خواهرشوهرش تایپک فوت کرد و بعد برای همیشه کاربریش خاموش شد

باورت شاید نشه ولی هروقت فاتحه ای نثار اطرافیانم می کنم، ایشون هم ناخوادگاه به جمع اونا اضافه میشه ...

دارم کم کم میترسم