2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خوشگل لایکم کنه تایپیک گم نکنم

خدایی این تاپیک چه بار مثبتی داره که میخوای گمش هم نکنی؟  غیر دپرس شدن  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

دنبال زیر بغل مارید ؟خودمون کم افسردگی داریم بخاطر شرایط جامعه شما هم تاپیک میزنژم کابرای فوت شده ی نی نی سایت؟

😏😏😏فازتون چیه ؟ خودتو شکنجه روحی میدین؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یعنی من ۹۸ سال عمر میکنم خدا به دور  بابا نهایت من تا ده سال ظرفیت دارم بخدا همین ده سالم به ز ...

من ماکزیمم رو گفتم😂 مهم اینه که هممون میریم این صد در صدیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
@می_می_ناز   ایشون؟

بله روحشون شاد دلم میخواد بزنم زیر گریه 🥲

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

چه جوری فهمیدن ک فوت شده؟

سرطان داشتن یه روزی یکی از کاربر ها زنگ میزنه به شماره اش که شوهدش میگه فوت شدن و  شوهرش ازدواج کرد و بچه های مریم یعنی می می ناز بزرگ کرد اسم دخترش هستی هس چند مدتی توو نی نی سایت بود که تعلیق شدن و هووش هم تاپیک می می ناز پست گذاشته بود عکسش هست تو گوگل سرچ کن عکس می می ناز

خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღ  از‌هرجابیوفتـے #کـمـکت‌مـےکــنم‌بلند‌شی. #هرجا #جز‌چشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان می‌گُذرد..  💥                         !س‍‌ل‍‌ام‍‌ت‍‌ی نَس‍‌ل‍‌ی ک‍‌ه #ع‍‌ُق‍‌ده ه‍‌اش‍‌و س‍‌َره #ریه ه‍‌اش خ‍‌ال‍‌ی‍‌ ک‍‌رد . . :)           دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀  ۱۴۰۱/۷/۴.                                                                میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤   یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.