الان تایپک های می می ناز رو خوندم دلم خیلی گرفت شمام کاربری رو میشناسین فوت شدع باشن
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
خدایی این تاپیک چه بار مثبتی داره که میخوای گمش هم نکنی؟ غیر دپرس شدن
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
دنبال زیر بغل مارید ؟خودمون کم افسردگی داریم بخاطر شرایط جامعه شما هم تاپیک میزنژم کابرای فوت شده ی نی نی سایت؟
😏😏😏فازتون چیه ؟ خودتو شکنجه روحی میدین؟
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
سرطان داشتن یه روزی یکی از کاربر ها زنگ میزنه به شماره اش که شوهدش میگه فوت شدن و شوهرش ازدواج کرد و بچه های مریم یعنی می می ناز بزرگ کرد اسم دخترش هستی هس چند مدتی توو نی نی سایت بود که تعلیق شدن و هووش هم تاپیک می می ناز پست گذاشته بود عکسش هست تو گوگل سرچ کن عکس می می ناز
خدایا نمیدونم دیگه به خودت قسم خسته امرو مُخـَم راه بِرے ، رو جِـنازَت پیادهِ رَوے میـڪُنَم..☠ღازهرجابیوفتـے #کـمـکتمـےکــنمبلندشی. #هرجا #جزچشمام🤜🤌 کآرما میگه؛هَرچه با هَر که کُنی بَر تو هَمان میگُذرد.. 💥 !سلامتی نَسلی که #عُقده هاشو سَره #ریه هاش خالی کرد . . :) دلم برا خودت برا تک تک حرف های تلخت تنگ شده عشق بی معرفتم💔🥀 ۱۴۰۱/۷/۴. میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم(:🖤یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️.