الان تایپک های می می ناز رو خوندم دلم خیلی گرفت شمام کاربری رو میشناسین فوت شدع باشن
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
خیلیا فوت شدن ما خبر نداریم. ولی امکان نداره این همه کابری از سال ۸۸ تا الان که تاپیکهاشون هست همشون زنده باشن ممکنه تاپیکهاشون باشه اما خودشون دیگه نباشن. اونم بعد از این همه زلزله و سیل و کرونا. خدا رحمتشون کنه.
ما فقط چند نفر و میدونیم اما خیلی از کاربری ها خاموش شدن و کسی خبردار نشد. روح همشون شاد🥀
ای خدا 🥲
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
2 ساله تو نی نی سایتم اگ منظورت نی نی باشه نمیشناختم