2777
2789
عنوان

کاربر های فوت شده نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 148 پست

خیلیا فوت شدن ما خبر نداریم. ولی امکان نداره این همه کابری از سال ۸۸ تا الان که تاپیکهاشون هست همشون زنده باشن ممکنه تاپیکهاشون باشه اما خودشون دیگه نباشن. اونم بعد از این همه زلزله و سیل و کرونا. خدا رحمتشون کنه.

الهی به امید خودت...  
ما فقط چند نفر و میدونیم اما خیلی از کاربری ها خاموش شدن و کسی خبردار نشد. روح همشون شاد🥀

ای خدا 🥲

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مثلا اگ من مردم کدومتون متوجه میشید اخه😂💔

ای بابا بسه دیگ خدا نکنههه🥲😭

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

منک فعلا نمردم ولی اگ مردم ب نیکی از من یاد کنید

فرنازا زن نکونام نمیرد هرگز  

تنت همیشه سلامت و عمرت طولانی عزیزم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
حالا مثلا اگ من مردم کدومتون متوجه میشید اخه😂💔

باید معروف بشی تو سایت

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چند وقتع هستی ؟ کاربری با اسم نیاز میشناختی؟

2 ساله تو نی نی سایتم اگ منظورت نی نی باشه نمیشناختم

منم تاپیک می می نازو خوندم خیلی ادم عجیبه و خاصی بودن از طرز حرف زدنش معلوم بود ادم معمولی نیست

چرا🥺

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!