2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی عزیزم تاپیک هاتوخوندم استرس گرفتم   چیکنیم پس

ن نترس درست میشه

این قسمت از پا رو گفت عمل نمیکنن زیاد 

فقط خیلی زمان بره

متاسفانه چون پروسه دردناکی هم هست آدم افسرده و کلافه میشه 

من خودم چند روزه انقد گریه کردم تمام روحو روانم داغون شده

پری روز از درد دلم میخواست خودمو بکشم انقد گریه کردم از خستگی بیهوش شدم 

کاری نمیشه کرد

فقط زمان میخواد

ن نترس درست میشه این قسمت از پا رو گفت عمل نمیکنن زیاد  فقط خیلی زمان بره متاسفانه چون پروسه ...

الانم هنوز درد دارید؟ منم شبا میشینم گریه میکنم روز گریه کنم شوهرم دعوامیکنه! فیزیوتراپیم رفتید؟

الانم هنوز درد دارید؟ منم شبا میشینم گریه میکنم روز گریه کنم شوهرم دعوامیکنه! فیزیوتراپیم رفتید؟

کلافه میشه منم گریه میکردم مامانم دیگ کلافه میشد 

الان  ۴۰ درصد دردم افتاده عزیزم 

بهم الفن ایکس داد مسکنه قویه مدل ولدتاک ۱۰۰

۶ فلکس 

و ی قرص تقویتی زردچوبه و زنجبیل

و پماد یک درصد دیکلوفناک 

ببین اگه مثل من باشی پارگی یا کشیدگی شدید رباط باشه میگه دیگ فیزیو نرو

من ۴ جلسه فیزیو رفتم پدرم در اومد چون تحریک میشه پا

ضرر نداره ها اتفاقا خوبه خیلی کمک میکنه ولی اوایل ک میری تا جلسه دهم دمار از روزگارت در میاد

من ۵ روز پیش رفتم دکتر بهم اینارو داد گفت فیزیو هم‌نمیخواد بری 

تازه بعد ۵ روز من یکم اروم شدم دیگه میشینم یا دراز میکشم درد نداره فقط راه میرم بهم فشار میاد 

اونم بهم گفت از روزی ۵ دیقه شروع کن ب راه رفتن عضله باید برگرده جون بگیره

دستش طلا بود واقعا دکتره

باز اگه نمیتونی بری مشاوره اینترنتی تصویری ام داره آزمایشاتو چک میکنه نسخه میده

اسمش دکتر وزیری بود 

خیلی خوب بود از آلمان و اتریش تخصص گرفته جراحه

اون دیفلوفناک هم بگیر بمال خوبه

خیلی بده گچ   بابچه فک کن باید سرپاباشم یه تن گچ بکشی اینوراونور

میدونم عزیزم من ک سنم کمه تو خونه بهم میرسن پدرم در اومد شما که دیگه هیچی 

فعلا تایمی ک تو گچه زیاد راه نرو

اینم بهت بگم پات الان تو گچه 

گچو در بیاره تازه بدبختی داری چون عضله پات شدیدا ضعیف میشه حداقل یکی دوماه طول میکشه برگردی ب حالت نرمال

گریه نکن درست میشه این دردی ک تو داری منم داشتم 

شبا انقد گریه میکردم میگفتم قرص بدین خودمو بکشم دیگه نمیتونم 

کم کم میفته دردش 

ب من گفت حداقل ۳ ماه طول میکشه فقط دردت بیفته

ولی مچ چون رباطش قابلیت ترمیم بالایی داره ن عمل میکنن ن فزیو میرن فقط و فقط وفقط زمان میخواد 

بازم اگه خواستی من ایدی یا شمارمو میدم تلگرام داشته باش یا چیزی خواستی بپرسی زنگ بزن مشکلی نداره

ولی درست میشه اصلا غصه نخور منم چند روز پیش میگفتم خدایا اصلا میتونم دیگه رو پام وایسم 

الان یکم بهتر شدم 

اصلا غصه نخور فقط زمان میخواد

میدونم عزیزم من ک سنم کمه تو خونه بهم میرسن پدرم در اومد شما که دیگه هیچی  فعلا تایمی ک تو گچه ...

فدات شم مرسی توضیحاتت .تلگرام ندارم.فقط دیگه الان لنگ نمیزنید توراع رفتن؟ خیلیا ب منم گفتن گچ نگیر بعدش مکافات ولی ددکتر گرف دیگه.

فدات شم مرسی توضیحاتت .تلگرام ندارم.فقط دیگه الان لنگ نمیزنید توراع رفتن؟ خیلیا ب منم گفتن گچ نگیر ب ...

ن کار خوبی کردی گچ گرفتی پا استراحت میکنه

اون ضعیف شدنم عادیه درست میشه 

ن عزیزم من تازه ۴۰ ۵۰ روزه اینجوری شدم هنوز نمیتونم راه برم حداقل ۳ ماه زمان میخواد تا دوباره راه برم

فقط اسم قرصتم بگو عزیزم

الفن ایکس ولدتاک ۱۰۰

۶ فلکس 

قرص زردچوبه و زنجبیل 

پماد دیکلوفناک ۱ درصد 

فقط این الفن ایکس خیلی خیلی قویه بدون تجویز پزشک فکر نمی‌کنم بدن ب منم دو ورق دادن کلا 

ی موقع اگه گرفتی هم حتما قبلش قشنگ غذا بخور قرص خیلی سنگینیه من الان تمام معدم داغونه ی هفتس درد دارم سر معدم

الفن ایکس ولدتاک ۱۰۰ ۶ فلکس  قرص زردچوبه و زنجبیل  پماد دیکلوفناک ۱ درصد  فقط این ...

باشه عزیزم مرسی .امشب اینقدر میسوزع میخاره .میترسم زخم بشه یاعرق سوز بشه اون تو شما باچی میخاروندی؟

باشه عزیزم مرسی .امشب اینقدر میسوزع میخاره .میترسم زخم بشه یاعرق سوز بشه اون تو شما باچی میخاروندی؟

زیاد نباید چیزی وارد گچ کنی آسیب میبینه

اگه خیلییییی اذیتی من ی میله بافتنی داشتم😁با اون‌ 

البته ن زیاد کلا دوبار انجام دادم