2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسش نی شرمنده😅❤️

اگه حسش نبود از اول بیانش نمی‌کردی خب که چی مثلا؟شرمنده ها ولی باید میگفتم

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
اگه حسش نبود از اول بیانش نمی‌کردی خب که چی مثلا؟شرمنده ها ولی باید میگفتم

بیانش کردم ک تایپیکو داشته باشم فردا راه حلمو بدم چون الان خابم میاد هنوز نخوابیدم حالم خوب نیست🙂

بیانش کردم ک تایپیکو داشته باشم فردا راه حلمو بدم چون الان خابم میاد هنوز نخوابیدم حالم خوب نیست🙂

آفرین به شما شرمنده قضاوت کردم.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
سلام راه حلتو میگی😄

سلام عزیزم 

ببینید بچه ها این رژیم مدت نداره و هر موقع به وزن ایده عالتون رسیدید میتونین ول کنید اما بعدش زیاد پرخوری هم نباید بکنید چون برمیگرده اینجوری ک من می‌دونم طی یک ماه قشنگ جواب میده مگه اینکه خیلی تپل باشید 

خب اول از همه کلا چربی نشاسته نان و روغن و فست فود و خوراکی های سوپری رو باید حذف کنید کامل

باید برای وعده صبحانه یه روز دو عدد سفیده تخم مرغ بخورید (زردش رو نباید بخورید تاکید میکنم)روز بعدش هم یدونه سیب زمینی آب پز متوسط یک روز درمیون یه روز تخم مرغ یه روز سیب زمینی بدون نون باید بخورید حتی اندازه یه بند انگشتم نون نخورید کلا تو هر وعده ای 

برای وعده ناهار و شامم یک لیوان برنج درست کنید کته بدون روغن یه قطره روغن هم نریزید این یک لیوان رو نصف کنید نصفش برای شام و نصفش برای ناهار 

کنار برنج هم یا مرغ یا گوشت آب پز کنید به مقدار دلخواه هر چقدر ک سیرتون می‌کنه اما اندازه ای باشه ک به قول خودم جون بگیرید رژیم باعث ضعیف شدنتون نشه

تنقلات هم در روز میتونین اجیل بخورید اما زیاد نه چون چربی داره 

در کنار این رژیم هم روز حد اقل هشت لیوان آب بخورید 

قرص های ویتامین هم حتما مصرف کنید ک بودنتون ضعیف نشه