2777
2789
عنوان

خستم...

50 بازدید | 7 پست

اول بگم ک من عاااشق بچمم و هزار بار بخاطر بودنش شکر...

ولی خیلی خستم... ۸ماهشه چسبیده ب من ۵دیقه جلو دیدش نباشم گریه میکنه... یا پامیشم کاری کنم میاد از پام میگیره ک برم بشینم کنارش یا بغلش کنم...

قبلا دفتربرنامه ریزی داشتم برناممو مینوشتم و تیک میزدم الان طبیعی ترین کارامو نمیتونم کنم. دلم میخاد بازم ب خونه زندگیم برسم همه چی رو وال باشه خیلی خستم 😔

صبح تا ۱۱خوابه ولی غیر اون روزا نمیخابه ک این خیلی بده 

هعی... بعد میخام پیج انلاین شاپ بزنم . منو چه ب این کارا؟! میخاستم حاام خوب شه ک نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبور باش.

می گذره،خیلی هم زود می گذره.

من تو شهر غریب،دست تنها

دو تا بچه ی شیر به شیر بزرگ کردم

بزرگه بهانه گیر،کوچیکه چسب من.

نمی تونم وصف کنم که چی کشیدم

ولی گذشت

و هرروز دارن بزرگتر میشن.

می دونم آدم خسته میشه،

ولی سخت نگیر.

قبول کن که این برهه باید بگذره.

پس روی تمیزی و خونه و... حساس نشو.

زمان همه چیزو درست می کنه

💔🖤
عزیزم صبور باش. می گذره،خیلی هم زود می گذره. من تو شهر غریب،دست تنها دو تا بچه ی شیر به شیر بزرگ ...

منم شهر غریبم وگرنه میبردم پیش مامانم میزاشتم یه کم نفس میکشیدم...

اره میدونم میگذره حتی الان نگاهش ک میکنم باورم نمیشه ۸ماه گذشت یهو بغض میکنم ک چندسال گذشته و دلتنگ الآنم...

راستش چند وقته حتی از قبل بچه حال روحی مناسبی نداشتم از لحاظ اینکه دلم میخاست کار کنم ... حالا رفتم اسباب بازی خریدم ک پیج بزنم بفروشم ولی این بچه اصلا نمیزاره من عکاسی کنم یا کلیپ بگیرم 

منم شهر غریبم وگرنه میبردم پیش مامانم میزاشتم یه کم نفس میکشیدم... اره میدونم میگذره حتی الان نگاهش ...

ببین

هر چی بیشتر روی موضوعات منفی تمرکز کنی،بیشتر رخ میدن.

ورودی های ذهنتو تغییر بده

💔🖤
ببین هر چی بیشتر روی موضوعات منفی تمرکز کنی،بیشتر رخ میدن. ورودی های ذهنتو تغییر بده

چیکار کنم مثلا؟ اصلا بداخلاقی نمیکنما. همش میخندم بهش ..باهاش بازی میکنم تاحالا داد نزدم سرش.. ولی خب ففط خودم میدونم ک چقد خستم.. همش میخام قشنگیاشو ببینم اما خیلی کارای نکرده دارم

چیکار کنم مثلا؟ اصلا بداخلاقی نمیکنما. همش میخندم بهش ..باهاش بازی میکنم تاحالا داد نزدم سرش.. ولی خ ...

عزیز دلم

مجرد که نیستی

مادر شدی

بچه ات کوچیکه

و خیلی طبیعیه که وابسته باشه

که خسته بشی.

باید قبول کنی شرایط فرق کرده

💔🖤