خیلی خودکشی زیاد شده متاسفانه ، پ من درک میکنم بعضیا واقعا اوضاع خیلیییی بدی دارن . ولی خودکشی راهش نیست . اینجا با خشم و عذاب مردم رو به روییم اون دنیا با خشم خدا . پس بهتره خشم مردم رو تحمل کنیم تا رحمت خدا بخاطر صبر نصیبمون بشه و خشمخدا نصیب اون مردم جاهل
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اینا نه تنها واسه آدمی که میخواد خودکشی کنه بلکه برای کسی که تو خونه حوصلش پوکیدخ هم موثره😂❤️ دمت گرم از خود پیام حس خوبی گرفتم مطمئنم انجام بدم عالی تر میشه
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)