2777
2789
عنوان

عشق و عاشقی

555 بازدید | 37 پست

خب نمیدونم چی بگم با یکی دوسال پیش آشنا شدم همو حیای میخاستیم وسطاش بابام فهمید و سختم شد و ب گایی گوشی و گرفت و آخراش دختر بازی کرد و هول بود خیلی میخاستم بعدم یکجورایی از بابام میترسیدم و تهدیدم کرد ب یک کاری همه خانوادهامون می‌دونستن غیر بابام بعد کاری ک تحدید ب پرده و اینا قبول کردم چندماهی از این موضوع میگذره و زدیم بهم و تموم کردیم خانواده‌ام دیگ راضی نیستن پسره هم بی ذات و کارد گرفته ابرو واسم نزاشته 😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عنوانتو دیدم اومدم بگم عشق و عاشقی یه چیز پوچه،یا یه طرفه هست یا نمیرسن یا برسن دیگه عاشق هم نیستن من حس میکنم عاشقا کنار هم نمیمونن 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

واضح نبود عزیزم . خواب‌آلود نوشتی فک کنم .

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

پسره خامم کرد ک میگرمت و میخامت  پردممو از دست دادم و الان زده زیر همچی وتمام شد

میتونی شکایت کنی ؟  

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بابام گوشیم رو گرفت و دوباره برگشتیم بهم بعد اون وقت هب کات کردیم و دعوا همیشه دعا میکردیم یکماه هزاربار رل میزد و دوباره آشتی میکردیم خلاصه گذشت و گفت من باید مطمعن بشم مال همین و پرده مو زد و خوب بودین و زد یهو زبر همچی 

عنوانتو دیدم اومدم بگم عشق و عاشقی یه چیز پوچه،یا یه طرفه هست یا نمیرسن یا برسن دیگه عاشق هم نیستن م ...

واقعا راست میگی من ۱۱سال با یکی دوست بودن ب هم نرسیدیم خیلی سخت بود من ازدواج کردم ولی اون هنوز ازدواج نکرده میگه بعد من دیگه هیچکیو نمیخواد میبینمش دلم آتیش میگیره😭😭😭😭

عضو شدی جنجال به پاکنی؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.