2777
2789
عنوان

شوهرم بدون هماهنگی من ....

242 بازدید | 18 پست

بدون هماهنگی من مهمون دعوت میکنه منم پریودم و این سری کمر درد وحشتناک دارم جدا از اون خودمم شاغلم ، اونم نه برای یه شب برای چند روز میمونن چون از شهر دیگه میان،

واقعا نمی دونم چی بگم به این مرد خسته شدم از خودش و خانوادش دیگه ... 

این بار نمیخوام زیر بار برم ولی شرایط خانوادش متشنجه و نمیخوام من بیشتر دامن بزنم .... موندم چی کار کنم . شما بودید چی کار میکردین؟

🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چندبار پیش اومد ک خواهر شوهرم زنگ میزد ب شوهرم میگفت میخایم بیایم اینم میگفت اره هستیم بیاید 

بعد براش جا انداختم ک من خانم خونه ام باید با من هماهنگ کنه حالا دیگع کسی زنگ بزنه یا جایی بخوایم بریم اپل با من هماهنگ میکنه 

ب شوهرت رک بگو ب نظرم بگو حالم خوب نیس شاغلم تو باید درک کنی

آخه یک وعده هم نیست که چند روز هستن و دیگه خیلی گردن میشه هر روز از بیرون بگیرم...

در عوض درس عبرتی میشه دیگه بی خبر مهمون دعوت نکنه

اگه دفعه اول دومش هست عیبی نداره اگه خیلی تکرار کرده دیگه رو وا نده

از کارهای شیطانی😅😅

یه همسایه دلشتیم آخرش نقشه چید گفت شو رت و سو تینم از خونه گم شده ...

اونم بدجور رگ غیرتش زده بود بالا 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
آخه یک وعده هم نیست که چند روز هستن و دیگه خیلی گرون میشه هر روز از بیرون بگیرم...

من جات بودم مراعات جیب شوهرمونمیکردم چون اونم مراعات حال تورونمیکنه بگو ازبیرون بگیره غذا وباهاش قاطع برخورد کن نترس

در عوض درس عبرتی میشه دیگه بی خبر مهمون دعوت نکنه اگه دفعه اول دومش هست عیبی نداره اگه خیلی تکرار ک ...

کلا حرف حرف خودشه 

ولی این مهمونا بار اول هست که میان و تازه ازدواج کردیم ما

🦋