2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 37 پست
میدونم حق داری سخته حس خیلی بدیه. ولی اگه میشه خودتو نباز و اصلا طوری دیگه رفنار کن که انگار هیچی نش ...

خیر ببینی الهی که راهنماییم میکنی باشه چشم فردا همه رو بهش میگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداراشکر کن که قبول کرده اشتباهشو این خیلی مهمه

آره گلم یعنی به نظرت دیگه چیزی نگم آخه خانمه تو محل کارش هستش و اینکه فردا هم پرینت پیاماشو باهم میریم میگیریم آخه گفت میخوام خیالتو راحت کنم چیز بدی نگفتیم

خیر ببینی الهی که راهنماییم میکنی باشه چشم فردا همه رو بهش میگم

دعا میکنم خودت و دختر گلت در آرامش باشید. به دخترت هم بگو این اشتباها رو بابای دیگه هم میکنن. بهش بگو دیگه این اتفاقا نمیفته. دخترت باید به تو و باباش تکیه کنه. اونم یه روز مادر میشه

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
دعا میکنم خودت و دختر گلت در آرامش باشید. به دخترت هم بگو این اشتباها رو بابای دیگه هم میکنن. بهش بگ ...

فدای محبتت انشالله خداوند به شما وعزیزات سلامتی و آرامش بده باشه چشم انشالله فردا باهاش صحبت میکنم آرومش میکنم ممنونم ازت خواهر

آره گلم یعنی به نظرت دیگه چیزی نگم آخه خانمه تو محل کارش هستش و اینکه فردا هم پرینت پیاماشو باهم میر ...

خیلی هواست باشه چون همکارش هست خیلی باید مواظب شوهرت باشی. خیلی خوبه که شوهرت شهامت داشنه بهت اینا رو گفته. یه چیز دیگه هم بگم وقتی شوهرت سرکار هست ساعتی یبار زنگش بزن پیام عاشقانه بهش مرتب بده. از خودت عکس خوشکل بگیر و تو فضای مجازی براش بفرست تا اصلا هواسش به شخص  دیگه نباشه. و اگر خدای نکرده هواسش پرت دیگری شد مدام یاد تو میفته

ممنونم گلم که وقتتو در اختیارم گذاشتی انشالله دلتون آروم و خوش باشه عزیزم

خاهش میکنم کاری نکردم امیدوارم که تونسته باشم یکم آروم کرده باشم شما خاهر گلمو

هی معذرت خواهی می‌کنه میگه قول میدم بار آخرم باشه فقط ببخش ولی نمیتونم به خدا نمیتونم

هرگز خودت رو از نظر ظاهر با کسی مقایسه نکن ...

میتونی ببخشی میتونی هم نبخشی 

ولی اگه بخشیدی تا ابد این زخم همراهته 

برای همیشه

اصلا دیگه ادامه نده بحثو فقط برید پرینت بگیرید. و دیگه اصلا دنباله کشی نکن

چقدر شماخوب حرف زدید 

من چکارکنم داغون داغونم دلم میخواد بایکی سیردردو دل کنم عقده دلم رو خالی کنم😭😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
چقدر شماخوب حرف زدید  من چکارکنم داغون داغونم دلم میخواد بایکی سیردردو دل کنم عقده دلم رو خالی ...

ای جانم خاهر گلم الهی که مشکلت حل بشه. کاری از من برمیاد در خدمتم.