بچه ها الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده پیاماشو دیدم پاک نکرده بود حالم بد منو دخترم فقط گریه میکردیم و نفرینش میکردیم بحث بدی هم داشتیم تروخدا آرومم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره گلم یعنی به نظرت دیگه چیزی نگم آخه خانمه تو محل کارش هستش و اینکه فردا هم پرینت پیاماشو باهم میریم میگیریم آخه گفت میخوام خیالتو راحت کنم چیز بدی نگفتیم
خیر ببینی الهی که راهنماییم میکنی باشه چشم فردا همه رو بهش میگم
دعا میکنم خودت و دختر گلت در آرامش باشید. به دخترت هم بگو این اشتباها رو بابای دیگه هم میکنن. بهش بگو دیگه این اتفاقا نمیفته. دخترت باید به تو و باباش تکیه کنه. اونم یه روز مادر میشه
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
آره گلم یعنی به نظرت دیگه چیزی نگم آخه خانمه تو محل کارش هستش و اینکه فردا هم پرینت پیاماشو باهم میر ...
خیلی هواست باشه چون همکارش هست خیلی باید مواظب شوهرت باشی. خیلی خوبه که شوهرت شهامت داشنه بهت اینا رو گفته. یه چیز دیگه هم بگم وقتی شوهرت سرکار هست ساعتی یبار زنگش بزن پیام عاشقانه بهش مرتب بده. از خودت عکس خوشکل بگیر و تو فضای مجازی براش بفرست تا اصلا هواسش به شخص دیگه نباشه. و اگر خدای نکرده هواسش پرت دیگری شد مدام یاد تو میفته
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید