2777
2789
عنوان

آیا دندون عقل به جفت گوشامیزنه؟🤔

122 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد یک ماه گوش دردکشیدن دکتر به این نتیجه رسیده ک ازدندون عقلمه وفرداجراحی دارم

البته من بیشترگوش راستم درد میکنه و دندون عقلمم ک نهفتس همون سمت راسته

اما گوش چپمه درد داره هی میگیره ول میکنه ایا دندون عقل سمت راست به گوش چپ هم مربوطه؟وباعث درداونم میشه؟

البته ک الان کل سرم درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل چه فرقی با جزاحی داره دوتاش کشیدنه؟  

عمل همون جراحیه دیگه.  اگه دندون عقل نهفته باشه و نزدیک عصب باشه و احتمال وارد شدن به عصب باشه و یا کج رشد کرده باشه داخل لثه میان با دستگاه مخصوصشون اون قسمت لثه رو برش میدن و دندون رو تیکه تیکه در میارن و در اخر بخیه میزنن. 

کشیدن هم که دیگه خودت میدونی میکشن در میارن 

عمل همون جراحیه دیگه.  اگه دندون عقل نهفته باشه و نزدیک عصب باشه و احتمال وارد شدن به عصب باشه ...

خب شما گفتین یکیش عمل یکیش جراحی فکر کردم فرق داره یعنی اتاق عمل رفتین

یک عدد چپی 

عمل همون جراحیه دیگه.  اگه دندون عقل نهفته باشه و نزدیک عصب باشه و احتمال وارد شدن به عصب باشه ...

میگم یکی میگفت باید بره بخیه دندونش بکشه مگه برای دندون بخیه جذبی نمیزنن

یک عدد چپی 

خب شاید جفت دندون عقلات مشکل داره.. عکس گرفتی از فکت ؟  چون من اینطور بودم و هرچهارتا دندون عق ...

یکیش نیمه نهفتس یکی نهفته هیچکدوم خرابی یاکیست و...نداره ولی اینکه یهوجفتش عامل درد شده باشه برام عجیبه

خب شما گفتین یکیش عمل یکیش جراحی فکر کردم فرق داره یعنی اتاق عمل رفتین

گفتم دوتای پایین عمل دوتای بالا کشیدم .. یه بار دیگه پیام اولمو بخون خانم گلی 😄😄

همون تو مطب جراح فک با بی حسی انجام میده. 

برا منو بخیه جذبی زد دکتر 

ولی دوستم حای دیگه شهر دیگه رفته بود بخیه جذبی نبود رفت کشید 

یکیش نیمه نهفتس یکی نهفته هیچکدوم خرابی یاکیست و...نداره ولی اینکه یهوجفتش عامل درد شده باشه برام عج ...

منم همینطور بودم نه کیست داشتم نه عفونت . ولی یکهو هردو گوشم گرفت و اصلا واسه درد گوشم پیگیری کردم 

گفتم دوتای پایین عمل دوتای بالا کشیدم .. یه بار دیگه پیام اولمو بخون خانم گلی 😄😄 همون تو مطب جراح ...

خخخ خب بازم داری میگی بعضیا رو عمل کردی بعضیا رو جراحی اگه هردو کشیدنه اگه فرق ندارن چرا اینطوری میگی فکر کنم بعضیا دراومدن و بعضیا نهفته بودن اره من خنگمم توضیح بده بیشتررر 

یک عدد چپی 

خخخ خب بازم داری میگی بعضیا رو عمل کردی بعضیا رو جراحی اگه هردو کشیدنه چرا اینطوری میگی فکر کنم بعضی ...

بعضی از دندونا بخاطر اینکه فک جا نداره درنمیان وبه صورت افقی درمیان تو لثه و درواقع اصلا دیده نمیشن اون دندونارو باید جراحی کرد یعنی لثه روبازمیکنن ودندونو ازتوش درمیارن