2777
2789
عنوان

آیا دندون عقل به جفت گوشامیزنه؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
منم واسه دردگوشم پیگیری کردم...بعدش خوب شدین؟

اره گلم ولی بعدش درد دندون و فکم اضافه شد 🤣🤣که خب دوره نقاهتش بود من یادمه چندسال پیش تیر ماه دوتای سمت راستی بالا پایین رو دراوردم 

یک ماه بعد دوتای سمت چپی 

چون اورژانسی بود وضعیت دندون عقلای پایینم

بالایی ها هم گفت اگر نکشم خطرناک میکشه روند رشدش ناجوره

پایینیا که جراحی شده بود دوره تقاهت داره چونکه شکافته میشه باید یه مدت کمپرس یخ بذاری 

زیاد نجوی و غذای نرم بخوری 

من سمت راستمو که جراحی کردم ورم و کبودی شدید داشتم و دردم زیاد نبود 

ولی بعد از جراحی سمت چپم خیلی درد داشتم 

البته خود دکتر مسکن و خشک کننده تجویز میکنه 

مصرف مایعاتتم خیلی بالا باشه چون خشک کننده سنگین میده 

ولی خب بعدش راحت شدم دیگه 

بعضی از دندونا بخاطر اینکه فک جا نداره درنمیان وبه صورت افقی درمیان تو لثه و درواقع اصلا دیده نمیشن ...

خب قربون دهنت 

حالا اگه دندونی نهفته بود و رفتیم کشیدیم اینم میگن جراحی دگ؟؟؟

میگم خوبه ک دندونت کیست نشده شنیدم باید نصف فک پروتز بزاریم اگ کیست شه 

یک عدد چپی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قربون دهنت  حالا اگه دندونی نهفته بود و رفتیم کشیدیم اینم میگن جراحی دگ؟؟؟ میگم خوبه ک دند ...

بله دندون نهفته جراحی میشه واینکه هرچه زودترباید بکشین تا کیست ایجادنشده

اره گلم ولی بعدش درد دندون و فکم اضافه شد 🤣🤣که خب دوره نقاهتش بود من یادمه چندسال پیش تیر ماه دوتا ...

ای خدا شکرت😂😂😂یک ماهه دارم دردمیکشم یک ماه دیگه ام بایدبکشم فک کنم😂تاچندروز دردمیکنه...مرسی ازتوضیحاتت عزیزم

ای خدا شکرت😂😂😂یک ماهه دارم دردمیکشم یک ماه دیگه ام بایدبکشم فک کنم😂تاچندروز دردمیکنه...مرسی ازتو ...

سمت راستم دردش دو سه روز . ولی سمت چپ نزدیک ده روزی درد میکرد . درد فکه انگار گرفته و نمیتونی تکون بدی بعد به سر میزنه دردش . ولی خب بدن با بدن فرق داره 

در هرحال من اونموقع نمیدونستم ولی تا سعی داری اب اناناس طبیعی بخور به نقاهتت خیلی کمک میکنه 

فدات گلم انشالله جراحیت عالی پیش بره. ولی حتما به جراح فک مراجعه کن. پیش دندونپزشک معمولی نرو 

مرسی عزیزدلم ان شالله اره پیش جراح متخصص فک وصورت نوبت گرفتم