2777
2789
عنوان

چطوری نمره هام بهتر شه

103 بازدید | 22 پست

هر کاری میکنم حوصله م نمیکشه درس بخونم 

راهکاری دارید؟

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچی دیگه رو یادم رفت  رقابتی بخون  بگو‌مثلا فلان دوستم ۱۸ گرفت من باید ۱۹ بگیرم یا خودمو ...

ببین خیلی اشتباه این کار . اینجوری باعث تخریب اعتماو بنفسش میشه و خود کم بینی . درستش اینه با نمره قبلی خودش مقایسه کنه ایندفه ۱۵ گرفتم دفه بعدی ۱۸

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
ببین خیلی اشتباه این کار . اینجوری باعث تخریب اعتماو بنفسش میشه و خود کم بینی . درستش اینه با نمره ق ...

ولی من‌با این روش خودمو کشیدم بالا 

البته نه رقابتی که از اینا که زیر آب میزننا نه 

فقط واسه درس 

من خیلییی رقابتی میخونم 

🌙💜

تندخوانی رو یاد بگیر،کیفیت مطالعه‌ات میره بالا

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
واسه خودت جایزه بزار  مثلا معتاد موبایل هسی  موبایل و بده دست یکی بعد با خودت بگو ۱ ساعت ...

موبایلمو مامانم قایم کرد فقط لپ تاب دارم

INTP-حالا من یه زری زدم پسندیدی جوابمو بده نمیخواد لایکم کنی   لامصب لایک نکن میگم
یچی دیگه رو یادم رفت  رقابتی بخون  بگو‌مثلا فلان دوستم ۱۸ گرفت من باید ۱۹ بگیرم یا خودمو ...

اینجوری که بدتر باعث کمال گرایی میشه