2777
2789

حمله پنیک؟

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو نمی‌دونم ...ولی فکر میکنم زمان میبره

ولی شوهر من فکر میکنم دچار شوک‌ عصبی شده همش تشنج می‌کنه و بیهوشه 

تاپیک آخرم ازش گفتم 😭💔 

دعا کنید چیز خاصی نباشه 💔مشکوک به ضربه مغزیه💔😭😭

میترسم بلایی سرم بیاد یه خانوم کامنت گذاشتن شوهرشون تشنج و... میکنه... 

پس حیلی بهش فک نکن انقد خودتو درگیرش نکن اگ اون شکم بخاد رد بشه تو ازش نگذشتس انگار چون مدام بهش فکر میکنی اگ دوسداشتی مشگلتو بگو

❤❤️❤️
بله واقعیتش میترسم شوک ناشی از اون، به مغزم و... صدمه بزنه

حمله‌های پنیک همینطوری هستند من خودم چند بار بهم دست داده و یکی از �ون‌هاش هم اینه که آدم می‌ترسه �ان داری سکته می‌کنی یا ممکنه بمیری یا آسیب جدی بهت بخوره ولی هیچ کدوم از اینا نیست فقط ترسششه ترسش شدید

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده
پس حیلی بهش فک نکن انقد خودتو درگیرش نکن اگ اون شکم بخاد رد بشه تو ازش نگذشتس انگار چون مدام بهش فکر ...

گشت گرف مارو، من شدیدا ترسیدم، گیه کردم، لرزیدم، البته ولمون کردن، ولی هنوز رفع نشده

میترسم بلایی سرم بیاد یه خانوم کامنت گذاشتن شوهرشون تشنج و... میکنه... 

بببین۱ موقعی که اینطوری میشی اگه خیلی شدیده یه نقاطی تو بدن هست که با ماساژشون آدم �دش از بین میره و آرامش پیدا می‌کنه و این چیزا برو نقاط سرچ کن تو نت پیدا کن و ازشون استفاده کن آب هم

* بخور