2777
2789

خیلی گوگولی و فرفری و ریزه میزه هست 

صداش میکنم غول بیابونی

آخه خجالت نمیکشه وقتی بفهمه پریود میشم میزنگه همه فامیل اطلاع رسانی میکنه 

خانواده منم که زیادی روشن فکر و بی خیال یا وقتی بهش بگی فلانی پریود شده دو ساعت قش قش میخنده یا بیخیال شونه بالا میندازه 

من از بینشون خجالتی در اومدم

داداش دوقلومه

چند بار براش جلسه گذاشتم بهش گفتم داداشی تو دیگه بزرگ شدی غول بیایونی شدی مگه نمیشنوی غول بیابونی صدات میکنم چرا این اخلاق زشت رو از خودت نشون میدی 

پس فردا زن بگیری منم میرم به همه میگم میگه حالا که زن نگرفتم 

یعنی قیافم دقیقا اینجوری🤬🤬 میشه 

اخه این دیگه چه وضعشه 

به مامانم نمیتونم بگم پریودم وقتی بفهمه انگار آپاندیسم اود کرده میزنه تو سرش رو به بابام جیغ میزنه میگه مرددد دخترت پریود شده تو بیخیال نشستی برو برای جیگر بخر فلان بخر بیسار بخر و....

تروخدا یه راه حل بدید زنگ میزنه به  به همه فامیل میگه فلانی پریود شده چی بدم بهش بخوره هزار تا جوشونده ی کوفت میده بهم

دختر عموهام وقتی پریود میشن و میان خونمون جلوی محرم و نامحرم جوری با ذوق تعریف میکنن که پریود شدن و کی شدن و چجوری شدن  که انگار با چشمای خودش دیده لک لکا بچه میبرن و میارن 🥲

یه راهکار بدید بهم تروخدااااا

در ضمن باور کنید دروغ نمیگم هیچکسی برای دروغ گفتن بهم پول نمیده 

اومدم ازتون مشورت بخوام لطفا جوابمو بدید😭😭😭😭😭😭😭

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمام😐😐😐😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چ معنی داره بهش بگی پریود شدی لال شو نگو والا

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.