2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جز۱۵ واسهمن.دعا کن بهترین تصمیم بگیرم..خدایا زندگیم داره نابودمیشه

سلام عزیزدلم... خدا نکنه... با همه وجودم دعا میکنم بهترین اتفاقات برات بیافته. توکلت به خدا باشه  

الحمدلله حال بیمارم بهتر شده منم جز ۲۳ و ۲۴ میخونم امیدوارم ختم تا فردا تموم بشه

تو رو خدا برای مریضم که تو بیمارستان دعا کنید

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔
الحمدلله حال بیمارم بهتر شده منم جز ۲۳ و ۲۴ میخونم امیدوارم ختم تا فردا تموم بشه تو رو خدا برای مری ...

خدارو شکر عزیزدلم. اشک شوق به چشمم نشست... انشاءالله شفای همه بیماران. 

امروز یا فردا میرم زیارت امامزاده صالح حتما برای بهبودی کامل بیمار شما دو رکعت نماز میخونم.

شما هم با دل قشنگتون به یاد بابای من باشید عزیزم... دعا کنید زودتر سلامتیشو بدست بیاره  

خدارو شکر عزیزدلم. اشک شوق به چشمم نشست... انشاءالله شفای همه بیماران.  امروز یا فردا میرم زیا ...

ممنونم دوست عزیز 

چشم حتما دعا میکنم به نیت شفای پدرتون ۷ تا حمد بعد نماز میخونم

به حق امام رضا امام رئوف و مهربون هممون حاجت روا باشیم

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔
ممنونم دوست عزیز  چشم حتما دعا میکنم به نیت شفای پدرتون ۷ تا حمد بعد نماز میخونم به حق امام ر ...

قربون محبت ات برم عزیزدلم.دلم رو روشن کردی. انشالله خود امام رئوف نظر به بیمارتون کنن و دلتون شاد بشه هر چه زودتر