2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست
جز ۱۳ رو میخونم تو رو خدا برای بیمارم که بیمارستان دعا کنید

عزیزدلم توکلت به خدا باشه... خدا الرحم الراحمینه... اگر قابل باشم به یادتون هستم. برای سلامتی بیمارتون همین الان یک سوره یاسین هم میخونم. 

التماس دعا دارم ....شما هم برای پدر من دعا کن...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزدلم توکلت به خدا باشه... خدا الرحم الراحمینه... اگر قابل باشم به یادتون هستم. برای سلامتی بیمارت ...

خدا به حق آیه آیه قرآن هممون حاجت روا کنه

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔
عزیزم یک نفر 14 رو برداشت جزءهای باقی مانده: 15  الی 25 (به جز جزءهای  16 و 18)

شما برام به جزء انتخاب کن به نیت اینکه اونی که دوسش دارم اگه صلاحمه برگرده اگه نه فراموشش کنم قبلاً خواستگارم بوده

شما برام به جزء انتخاب کن به نیت اینکه اونی که دوسش دارم اگه صلاحمه برگرده اگه نه فراموشش کنم قبلاً ...

جزء 22 آخرش سوره یاسین قلب قرآنه عزیزم... انشالله که زود زود 2 تایی میشید  

انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد و صلاحت هم بهترین و دل بخواه ترین باشه برات...

دعاگو هستم شما هم با دل قشنگت به یاد من باش

جزء 22 آخرش سوره یاسین قلب قرآنه عزیزم... انشالله که زود زود 2 تایی میشید     انشالله هرچ ...

مرسیییی عزیزم بابت دعای قشنگت 

حتما میخونم و از خدا می‌خوام شما هم به حاجت دلت برسی و عاقبت به خیر شی مهربون  

مرسیییی عزیزم بابت دعای قشنگت  حتما میخونم و از خدا می‌خوام شما هم به حاجت دلت برسی و عاقبت به ...

قربونت برم عزیزدلم... انشالله با دعای خیر شما بابای من هم سلامتیشو بدست میاره  التماس دعا