2821
2789
عنوان

ختم قرآن

408 بازدید | 81 پست

سلام عزیزان دل برنامه ختم قرآن تقدیم به حضرت پیام (ص)،  امام رضا (ع) و امام حسن مجتبی (ع) داریم. به نیت حاجت روایی همه عزیزان شرکت کننده و شفای همه بیماران.

اگر تمایل به شرکت دارید کامنت بگذارید. انشالله حاجت روا باشید.

مهلت قرائت تا 25 شهریور شهادت امام رضا (ع)

التماس دعا

من جز۲۹ توروخدا برای دل مادرم و آرامش و سلامتیش دعا کنید. دعا کنید گمشدش برگرده خیلی بی قراره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جز۲۹ توروخدا برای دل مادرم و آرامش و سلامتیش دعا کنید. دعا کنید گمشدش برگرده خیلی بی قراره

انشالله عزیزدلم دعاگو هستم اگر قابل باشم.... انشالله امام رئوف حاجت دلشون رو بدن. شما هم برای شفای پدر من دعا کنید.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792