2777
2789

بچه ها من پدر مادرم تو ۱۴ سالگیم جدا شدن و من با پدر و برادرم رفتیم یه شهر دیگه بعد منم کلا نازپرورده بودم اون تایمم خیلی غصه داشتم ک با مامانم ارتباط نداریم 

بعد قبلا براش تعریف کردم اون تایم بابام هم کار خونه میکرد هم بیرون و اینا البته صرفا منظورم این بود حق زیادی گردنم داره

الان برگشته میگه تو چرا غذا نمیپختی خونه تمیز نمیکردی با حالت طلبکاری! انگار باید به ایشون جواب بدم!

منم عصبی شدم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم کار بدی کردم؟

با لحن شوخ گف؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی ، بهش میگفتی زن زندگیه پدرم نبودم که دستش درد نکنه زحمتمو کشیده ، خونه ی خودمم خودم کار میکنم ، شاید ترسیده کار خونه بلد نباشی 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
کار خوبی کردی  از این بعد حرفای خصوصی  خونوادت و به اون نگو چه دلیلی داره اون از این چیزا ...

اره بی‌شعور انتظار داشته یه دختر ۱۴ ساله با اون حال روحی غذا بپزه!خر