سلام .من رفته بودم فیزیو تراپی واسه دیسک کمرم یه خانم دکتر بصامپور بهم معرفی کرد.کسی اینجا پیشش رفته؟؟؟اون خانم خیلی از عملش راضی بود گفت به روش آندوسکوپی عمل کردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام عزیزم خوبی .قبلن هم با شما حرف زدم من دیسک کمر دارم دکتر میگه متوسط .زیاد نیست عمل نکن ولی من وسط کمرم سنگین انگار داره میشکنه کلی هم فیوزتراپی رفتم .فلوشیپ درد اوزون تراپی و این چیزا رو انجام میده .عضلاتم گرفته سنگ شده ابجیم میگه دیازپام دوز ضعیف بخور .چون خودشم قبلن دیسک کمر داشت
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
سلام عزیزم خوبی .قبلن هم با شما حرف زدم من دیسک کمر دارم دکتر میگه متوسط .زیاد نیست عمل نکن ولی من و ...
سلام عزیزم.منکه چند روز پیش مهمون داشت یه خورده کارم زیاد بود از فرداش کمرم راست نمیشد به سختی پاهام رو زمین میذاشتم بعد ۵ روز استراحت برگشتم به حالت قبل.
سلام عزیزم.منکه چند روز پیش مهمون داشت یه خورده کارم زیاد بود از فرداش کمرم راست نمیشد به سختی پاهام ...
بنظرت اوزون دردو چند ماه میبره🤔زندگی بدون درد و فراموش کردم حداقل چند ماه مثل آدمی بشینم .چون شما انجام دادی میپرسم ازت .نمیدونم نفرین کی گرفته منو این همه پول دوا دکتر میدم
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
انشاالله شما مثل من نباشی دیگه درد نداشته باشی .شاید ۶ تا۸ ماه اثر داشته باشه
چرا خودت نمیزنی حداقل تو هم راحت باشی یه مدت .زایمان نه ولی من قبلن یبار با یه اشغال ازدواج کردم تو خونه اون اینقد وسایل سنگین بلند کردم داغون شدم بعد دوباره ازدواج کردم ولی انگار خدا گفت تو حیفه رنگ خوشی ببینی قبلن تو خونه اسیر بودم الانم شوهرم نرمال خودم همیشه داغونم .نمیدونم چرا خوب نمیشم .ببخشید زیاد حرف زدم امروز خیلی دلم گرفته
دیسک بیرون میزنه و مرحله آخر پاره میشه .منظورت از تخریب چیه .داداشم ده سال پیش عمل باز کرده خوب شد خداروشکر