سلام .من رفته بودم فیزیو تراپی واسه دیسک کمرم یه خانم دکتر بصامپور بهم معرفی کرد.کسی اینجا پیشش رفته؟؟؟اون خانم خیلی از عملش راضی بود گفت به روش آندوسکوپی عمل کردم
من به مرحله آخر نرسیدم دکتر گفت کاملا بیرون زده دیسک .سنت بالاتر بره باید عمل باز کنی
منم مثل شما هستم اینقد دکتر رفتم . فیوزتراپی هم امروز جلسه پنجم بود اصلا انگار نه انگار 😐گفتم تموم شد برم متخصص درد
ایشالع شما هم همیشه حالت خوب باشه
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
سلام عزیزم خوبی میتونم سوالی بپرسم شما وقتی اوزون تزریق کردی چند وقت بعد حس کردی درد نداری .میدونم موقت بودو لیزر هم کردی اثرش رفته .ولی دوست داشتم بدونم بعد تزریق اوزون بلافاصله درد میره یا اونم تایم داره هفته یا ماه . من چهار روز تزریق کردم فقط چهل درصد بهتر شدم فکر کردم دو روز اول کامل دردم بره
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام خدا بهت سلامتی بده.چند جلسه دکتر برات تزریق نوشته؟؟؟
فدااتشم ممنون .هیچی بهم نگفت فقط انجام داد گفت هفته دیگ باز بیا پیشم ببینم چطور هستی .اون آمپول بی حسی رو داشت میزد من درد داشتم خیلی سختم بود .شنبه برم پیشش ببینم چی میگه .هفت تومن هم گرفت .شش تومن تزریق سه تومن هم دارو تزریقات شد .