2777
2789

هرکاری میخوام بکنم میگن خانواده پدریت ناراحت میشه یه کار دیگه میکنم میگن خانواده مادری ناراحت میشه چیکار کنم اخه به کدوم سازشون برقصم لباسام سیاه باشه خانواده مادری ناراحت میشه رنگی باشه خانواده پدری ولی مامان بابام خودشون کاری ندارن بهم دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو این طور خانواده ای بزرگ شدم به حرف دل و عقلت گوش بده اونی که خودت دوست داری بپوش 

اخه حرفاشون خیلی ازار دهندس خواهرمم هرکاری میکنم بهم میگه مگه فلانی اینو نگفته تو اینکارو بکنی اینجوری میشه اونجوری میشه

بگو به شما ها چ ربطی داره رفت آمدو قط کن باها شون

باهاشون قطع رابطه کردیم خیلی وقته تقریبا10ساله ولی با بقیه مردم میشینن راجبمون حرف میزنن اونام یهو یه چیزی میگن 

باهاشون قطع رابطه کردیم خیلی وقته تقریبا10ساله ولی با بقیه مردم میشینن راجبمون حرف میزنن اونام یهو ی ...

ولش کن مهم نباشه حسودی میکنن

💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯
ولش کن مهم نباشه حسودی میکنن

الان میخواستم برم موهامو کراتینه کنم خواهرم میگه چون خانواده پدری گفته این هیچی نمیشه اینم مث بقیه میره دنبال شوهر نرو موهاتو درست نکن