2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کن‌م یانهههه

174 بازدید | 26 پست

بچه ها من موهام بلند و پره ولی الان ریزش داره وموخوره بنظرتون کوتاه کنم؟ مدل باب دوست دارم اما میترسم این عکسا قشنگیش فقط توآرایشگاه باشه اگه شماها موهاتون کوتاهه و باب میشه عکس بزارین از حالت عادیش

موهام تا پایین شونه مه..تا کمرم بود کوتاهش کردم خیلی خوبه کاش زودتر کوتاه میکردم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا نه

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

من دیروز کوتاه کردم موهام تا کش شلوارم بودن😂پر بودن دیگه خسته شدم از رسیدگی بهشون همین مدلی فرستادی ...

تورو خدا عکس بفرست

اگه‌امکانش هست از حالتی که سشوار نداشته باشه

باب بدون براشینگ میشه این

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
صاف کوتاه کن تا سینت قشنگ تر از اینا میشه  ارایشگرا بلد نیستن اینجوری بزنن بعدم موهای اینا لخت ...

من گفتم تا سینه بزن این مدلی زد😂

اما واقعا هم اینجوری شد هم باید مو لخت باشه اگه صاف باشه همینجوری وایمیسته