2777
2789
عنوان

اونا که سقط کردن توروخدااا بیاین😭

218 بازدید | 14 پست

بچه ها من این ماه تستم مثبت شد اما افتادم رو خونریزی دپروز بعدش و احتمالا هرچی بوده دفع شده چون توی سونو گرافی هیچی نه توی رحم و نه لوله ها دیده نمیشه حالا مشکلی که دارم اینه که بتاتیتر من هر چهل و هشت ساعت که تکرار میشه چنتا چنتا میره بالا بجا اینکه بیاد پایین بهم گفتن شاید چیزی مونده اما تو سونو مشخص نمیشه بتام از روز اول به ترتیب ۱۱؛ ۱۷؛۱۹؛۲۳ اینجوری داره میره بالا کسی بوده تجربه شبیه من داشته باشه یا بدونه جریان چیه؟ دکتر فقط گفت باید تا جاییکه صفر بشه و برگرده پایین تست بتارو تکرار کنم از نگرانی دارم میمیرم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این ماه دیر کردم خونریزیمم اصلا عادی نیست میترسم چیزیم شده باشه

نترس کم کم میاد پایین نیادم یه قرصی هست میدن میاره، منکه سقط کردم دوماه خونریزیم قطع نشد با دارو بقایای میکروسکوپی هم دفع شد تموم شدم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

معمولا ۴۰ روز طول میکشه تا بتا صفر بشه من بعد سقطم دکترم گفت ۴۰ روز صبر کن بعد بتا بده اگه منفی اومم ...

باورکن انقد منو ترسوندن گفتن عادی نیست عجیب غریبه که اینطوریه و ی خانم بوده لولش ترکیده چون خارج رحمی بوده و بتاش پایین نمیومده یعنی غم دنیا رو سرم اوار شده ضمن اینکه استرسی شدم همش منتظرم ی اتفاقی برام بیفته درحالیکه دردام بعد از شروع خونریزی کلا ازبین رفتتتت🥺😦

سونو واژینال جای خوب برو. تشخیص دادن چیزی نیس . پس نگران نباش بتات میاد پایین

جای خیلی خوبی بود اتفاقا کلی وقت گذاشت و هی سونو کرد و گفت هیچی دیده نمیشه اما این عدد بتام عجیبه که برنمیگرده پایین

شاید خارج رحمیه سونو واژینال دادی؟

اره سونو جای خوب رفتم اما هرچی گشت گفت چیزی نیست نه تو رحم و نه لوله منتها گفت با این عدد بتا معمولا چیزی دیده نمیشه حتی اگ وجود داشته باشه😒😏🤔

منم این ماه دیر کردم خونریزیمم اصلا عادی نیست میترسم چیزیم شده باشه نترس کم کم میاد پایین نیادم یه ...

ای وای خدایا چقدر ما زنا بیچاره ایم اخه همش دردسره بقیایای میکروسکوپی یعنی همونا که با سونو هم دیده نمیشه؟ چون واسه منم هیچی ندیدن اما بتام که نمیاد پایین براشون عجیب بود این داروها که گفتین خیلی عوارض دارن؟ 

یکی از فامیلامون اینجور بود ولی اون خارج از رحم بود  چند روز بستری بود تا خوب شد  ایشالا ...

چندوقت بعد مجبور به بستری شد؟ از سونو فهمیدن خارج رحمیه؟ اخه تو سونوی من هیچی ندیدن فقط تیتر بتام داره هی میره بالا اونم دوتا دوتا عددش میره بالاتر مسخرس بخدا😭

معمولا ۴۰ روز طول میکشه تا بتا صفر بشه من بعد سقطم دکترم گفت ۴۰ روز صبر کن بعد بتا بده اگه منفی اومم ...

این خانمه تو سونوگرافی به من گفت تو اقدامتو بکن چون تست بتات هنوز مثبته حاملگی رو حاملگی که نمیشه 🤔🤔 بعدم اگ واقعا چیزی نباشه شاید خدا خواست و یهو حامله شدی باز 😒یعنی باید فعلا جلوگیری کنم تا بیاد پایین بتام؟

این خانمه تو سونوگرافی به من گفت تو اقدامتو بکن چون تست بتات هنوز مثبته حاملگی رو حاملگی که نمیشه 🤔 ...

دکتر من که اینجوری گفته بود والا نمیدونم حالا شما یه سونو واژینال برو مطممین بشی خارج رحمی نیس

دکتر من که اینجوری گفته بود والا نمیدونم حالا شما یه سونو واژینال برو مطممین بشی خارج رحمی نیس

اخه سونو واژینال اتفاقا جای خوبشم رفتم اما هیچی ندید هرچی چک کرد گفت رحمت پاکه لوله هاتم چیزی دیده نمیشه یعنی ممکنه طول بکشه این هورمون بیاد پایین؟ یکی دوستام ک شبیه من بود گفت زود برگشته پایین