2777
2789
عنوان

بیاید بهتون بگم دیشب چی شد 😶

223 بازدید | 10 پست

دیشب همه خونه مامان بزرگم بودیم برای شام دعوت شدیم یعدفه دیدیدم رنگ مامان بزرگم سفید شد و بالا اورد زنگ زدیم بیمارستان رفتیم بیمارستان تا ساعت ٣ و نیم تو بیمارستان بودیم معلوم شد افت فشار داشته و سرم زدن بهش و اینا یعنی از ساعت 11:30 شب فکر کنم تا ساعت 3 و نیم اونجا بودیم چون حال مامان بزرگم بد بود هعی سرم و اینا میزدن بهش 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلک حتما  دیشب زیاد کار کرده چون مهمان داشته،کسی نرفته بود کمکش؟

مامانم و خالم رفته بودن کمکش ولی سعی کرد بیشتر کارا رو خودش انجام بده تعداد کل مهمونا 12 نفر بود 

حال مامان بزرگم بد بود عشق و عاشقی و میخوام چیکار تو اون وضعیت 

خدا شفاشون بده انشاءالله  عزیزم افت فشار زیاد نگرانی نداره احتمالا بنده خدا زیاد کار کردن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
خدا شفاشون بده انشاءالله  عزیزم افت فشار زیاد نگرانی نداره احتمالا بنده خدا زیاد کار کردن

سعی کرد بیشتر کارا رو خودش انجام بده با اینکه مامانم و خالم رفتن کمکش الان حالش خوبه ساعت 11:30 مرخص میشه من الان باشگام الان تایم استراحت شد خواستم فقط بگم حالش خوبه که تو تاپیک قبلی کسی نگران نشه ❤️

سعی کرد بیشتر کارا رو خودش انجام بده با اینکه مامانم و خالم رفتن کمکش الان حالش خوبه ساعت 11:30 مرخص ...

خداروشکرعزیزم انشاءالله  همیشه سلامت باشند

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....