وقتی یه نفر مدام مینالد میگه مردم دست و پام درد دارد شما چکار میکنید من ولا دیوانه دارم میشد خب منم خسته میشم ولی بقیه را که اذیتت نمیکنم انگار من دکترم مادرشوهرم فقط برای من مینامد به دختراش و بقیه عروساش کاری ندارد ، حالا این بماند میتونم محلش ندم تو افکارم بهش زل بزنم اون حرف بزند ، منم وانمود کنم که میشنوم؛ شوهرم چکار کنم آخه همش میمینالد و خسته اس فقط وقتی پیش دوستاش انگار خسته نیست دوتایی میرم بیرون خسته اس با دوستش که رفتیم اصلا خسته نشد
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هر وقت مادرشوهرت نالید. بگو دیگه اینها مریضی نیست. پیریه.
ناراحت میشد نمیشد که من اون موقع فقط نگاه میکنم به زور خودم کنترل میکنم الان ولا من نزدیک یک سال نیم ازدواج کردم همش میگه اخ اخ دکترم نشدیدم که خوبش کنم
کلن یاد بگیر حرفای آدمای مسن اینجوری رو نشنوی حتی اگه کنارت باشه همسر منم از سرکار میاد خستس ...
خب با شوهرتون چکار میکنی من خوشم نمیاد میبینم زجر میکشید آه و ناله میکند ناراحت میشم خیلی کاش دردش واسه من بود من ناله نمیکردم تحمل میکردم حس بدی دریافت میکنم که درد دارد
خب با شوهرتون چکار میکنی من خوشم نمیاد میبینم زجر میکشید آه و ناله میکند ناراحت میشم خیلی کاش دردش ...
دیگه خوب خستگیشو در میکنم کاریش نمیشه کرد ماساژش میدم کیکی ک دوست داره براش درست میکنم فیلم میزارم میبینیم منچ بازی میکنیم گاهی هم قلقلکش میدم میگه باز خسته ام ولی خوب حالش بهتر میشه
دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙