2777
2789
عنوان

خانما !!

56 بازدید | 8 پست

وقتی یه نفر مدام می‌نالد میگه مردم  دست و پام درد دارد شما چکار می‌کنید من ولا دیوانه دارم میشد خب منم خسته میشم ولی بقیه را که اذیتت نمیکنم انگار من دکترم مادرشوهرم فقط برای من می‌نامد به دختراش و بقیه عروساش کاری ندارد ، حالا این بماند میتونم محلش ندم تو افکارم بهش زل بزنم اون حرف بزند ، منم وانمود کنم که می‌شنوم؛  شوهرم چکار کنم آخه همش می‌مینالد و خسته اس فقط وقتی پیش دوستاش انگار خسته نیست دوتایی میرم بیرون خسته اس با دوستش که رفتیم اصلا خسته نشد   

هر وقت مادرشوهرت نالید. بگو دیگه اینها مریضی نیست. پیریه.

خیلی خوب گفتی😂😂

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلن یاد بگیر حرفای آدمای مسن اینجوری رو نشنوی حتی اگه کنارت باشه 

همسر منم از سرکار میاد خستس اصلا نا نداره ولی با دوستش میریم بیرون سرحاله 

خوب پیش اونا باید خودشو سرحال نشون بده ولی در اصل حال خستگیشو فقط ب من نشون میده 

همسر شما هم بنظرم همینطوره

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

هر وقت مادرشوهرت نالید. بگو دیگه اینها مریضی نیست. پیریه.

ناراحت میشد نمیشد که   من اون موقع فقط نگاه میکنم به زور خودم کنترل میکنم الان ولا من نزدیک یک سال نیم ازدواج کردم همش میگه اخ اخ دکترم نشدیدم که خوبش کنم 

کلن یاد بگیر حرفای آدمای مسن اینجوری رو نشنوی حتی اگه کنارت باشه  همسر منم از سرکار میاد خستس ...

خب با شوهرتون چکار میکنی من خوشم نمیاد میبینم زجر می‌کشید آه و ناله میکند ناراحت میشم خیلی کاش دردش واسه من بود من ناله نمیکردم تحمل میکردم حس بدی دریافت میکنم که درد دارد   

خب با شوهرتون چکار میکنی من خوشم نمیاد میبینم زجر می‌کشید آه و ناله میکند ناراحت میشم خیلی کاش دردش ...

دیگه خوب خستگیشو در میکنم کاریش نمیشه کرد ماساژش میدم کیکی ک دوست داره براش درست میکنم فیلم میزارم میبینیم منچ بازی میکنیم گاهی هم قلقلکش میدم میگه باز خسته ام ولی خوب حالش بهتر میشه