2777
2789

با نامزدم ساعت نه  شب اینا هماهنگ کردم بعد دیشب سر کار بود گفت چند ساعت دیگه پیام میدم ولی پیام نداد 

منم بهش پیام دادم جواب نداد تا الآنم هیچی پیام نداده 😑باید چیکار کنم برم آزمایشگاه ؟ 

الان نمیتونم بهش زنگ بزنم اگه راه دیگه ای دارید بگید 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به‌به‌بسلامتی‌ شاید‌خابش‌برده داش‌دعاکن‌ی‌روز‌با‌عشقم‌برم‌‌‌‌براازمایش‌ازدواج🥺

سر کار هست تا شیش صبح 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

منم اسفند ماه همین داستانو داشتم نامزدم شب کار بود قرار بود صبح بریم ازمایش ج نمیداد منم حررررص میخوردم و چیز میگفتم🤣 با تاخیر اومد بهش گفتم فایده نداره باید همین الان قبل اینکه اسما بره تو شناسنامه پس بزنم گفت جددددی خداااکنههه واای🤣

مگه اون نمیاد دنبالت؟ تو چرا بری 

نه جدا میریم

منم اسفند ماه همین داستانو داشتم نامزدم شب کار بود قرار بود صبح بریم ازمایش ج نمیداد منم حررررص میخو ...

الان من نمی‌دونم چه کنم 😐 نمی‌دونم چرا پیام نداده همیشه هر شب پیام میدادا

خوشبخت شی گلم.دعاکنیدهمه عاشقا و منم به عشقم برسم

عزیزم حالا الان غیبش زده معلوم نیس برم 😑

اگه شیفته زنگ بزن محل کارش اصن چرا ب خودش زنگ نمیزنی🙁

گفتم که ک الان نمیتونم بزنگم ساعت شیش کارش تموم شده