2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین

158 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام شبتون بخیر 

تاریخ مصاحبه تخصصی و عمومی فرهنگیان توی یه روزه ؟

سایت براتون باز شده ؟ مصاحبه تون کیه ؟ 

حتما باید کارت ورود و اطلاعات مون رو روی سایت وارد کنیم تا پیام دعوت بیاد ؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی نگرانم 

آروم باش، استرس بیخودی نداشته باش‌ . فردا سوالتو بپرس. تو با این میزان استرس بری مصاحبه ردت میکنن که

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آروم باش، استرس بیخودی نداشته باش‌ . فردا سوالتو بپرس. تو با این میزان استرس بری مصاحبه ردت میکنن که

چیکار کنم آخه امروز pdf استانمون گذاشته بود یکی ۲۴ ام زمان مصاحبه اش بود برای فردا دعوت شده

چیکار کنم آخه امروز pdf استانمون گذاشته بود یکی ۲۴ ام زمان مصاحبه اش بود برای فردا دعوت شده

۲۴ ام بوده اما گفتن امروز بیاد؟؟؟

توی یه گروه دیدم انگار تقسیم کردن بچه ها رو، لابد به همین خاطر نمیتونی وارد سایت یشی، مثلا تاریخی که میتونی وارد سایت یشی رو برات نمیزنه؟؟

برو این گروهه تلگرامی چند نفری هستن

https://t.me/inja_group

اول باید کارت ورود به مصاحبه رو بگیرم که بتونم برم؟

نه، برای هیچ جا تا حالا نشنیدم که برا مصاحبه کارت بدن؟😐 

فرهنگیانم فک نکنم اینحوری باشع، فقط یه روز تعیین میکنن برات که باید بری برای مصاحبه، حالا توی این گروهم برو بپرس از کجا باید زمان مصاحبتو بفهمی بچه ها جواب میدن

نه، برای هیچ جا تا حالا نشنیدم که برا مصاحبه کارت بدن؟😐  فرهنگیانم فک نکنم اینحوری باشع، فقط ...

چرا امسال یه کارت داره قبل مصاحبه حتی اطلاعات رو باید وارد سایت کنی و اسکن کنی و با خودت هم ببری هزینه کارت رو هم باید تو سایت بدی ۲۱۴ تومن هم هست

2823
2791
2779
2792