2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 82 پست
من پدرم سنتی هستش .دستش بهم خورده .خودمم ناراحتم .نمی‌دونم چیکار کنم 

عاقلانه ترین کارو انجام بده 

والا خدا شاهده ب چشمم دیدم تو خانواده خودمون یکی از خواهرام ازدواج کرد با ی آدم اشتباه 

الان بدتر. هم شده 

فقط از سر دوست داشتن 

چ فایده داره اینجوری 

با منطق جلو برو عزیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاقلانه ترین کارو انجام بده  والا خدا شاهده ب چشمم دیدم تو خانواده خودمون یکی از خواهرام ازدوا ...

نمی‌دونم چیکار کنم . 

به مادرم بگم بهش جدی بگه من برا دخترام زحمت کشیدم .اجازه نمیدم کسی بینشون فاصله بندازه .یه همچین چیزی که حد خودشو بدونه ،خودشو جم کنه .یا نمی‌دونم کار درستی هست یا نه .اینکه خانوادمو دخالت بدم . از طرفی میگم دیگه از شوهر خواهرم دفاع نکنم حساسیتش بخوابه .دیشب یکم با نامزدم  نرم حرف زدم گفت اصن نمیخوام رفت و آمد کنم با این آدم .یهو دید من چشام زد بیرون .کفت منظورم دیر به دیر بود . ولی میدونم زهرشو میریزه .

نمی‌دونم چیکار کنم .  به مادرم بگم بهش جدی بگه من برا دخترام زحمت کشیدم .اجازه نمیدم کسی بینشو ...

منظورم اینه باهاش نرم حرف زدم .دیدم داره بدتر میکنه و کنترل گریشو بیشتر میکنه .ا

نمی‌دونم چیکار کنم .  به مادرم بگم بهش جدی بگه من برا دخترام زحمت کشیدم .اجازه نمیدم کسی بینشو ...

قطعا .ولی ما ک چیزی نگفتیم پشیمونیم 

اگر می‌گفتیم این آقا خودشو جمع و جور می‌کرد 

الان همسایمون دخترش هفت ساله ازدواج کرده 

شوهرش دو سال پیش گفته بود حق نداری بری بیرون کلاس خرید 

بابای دختره دعوا کرد با پسره 

پسره خودشو جمع و جور کرد 

به نظرم رفتارای خودش زننده بوده و دختره جدا شده ازش 

اره والا بخدا مشکل از طرف مقابلش نیست. نمیگم نامزد سابقش بی تقصیر بوده یا ن

ولی ایشون نقش پررنگ تری تو اشتباهات دارن 

قطعا .ولی ما ک چیزی نگفتیم پشیمونیم  اگر می‌گفتیم این آقا خودشو جمع و جور می‌کرد  الان ه ...

اخه اینجوریم نامزدم ارزشش میاد پایین ،انگار بی شخصیت میشه .روشون نمیخوام تو روی هم باز بشه . نمیخوام مامانم بدبین بشه .شایدم نامزدم بزاره بره 

اخه اینجوریم نامزدم ارزشش میاد پایین ،انگار بی شخصیت میشه .روشون نمیخوام تو روی هم باز بشه . نمیخوام ...

عزیز آدما خودشون ارزش خودشونو تعیین میکنن 

با کاراشون .با حرفاشون .با رفتار هاشون

عزیز آدما خودشون ارزش خودشونو تعیین میکنن  با کاراشون .با حرفاشون .با رفتار هاشون

درسته کاملا .ولی مرد شخصیتش بیاد پایین خودش میزاره میره . 

منم نامزدم خیلی حساسه .فوق العاده پررو .عصبی .میترسم جواب بده .روشون باز شه یا هرچی 

درسته کاملا .ولی مرد شخصیتش بیاد پایین خودش میزاره میره .  منم نامزدم خیلی حساسه .فوق العاده پ ...

امیدوارم هر تصمیمی ک میگیری نتیجه خوبی بگیری ازش 

ما خودمون رو هم دیدیم .دختر همسایه رو هم دیدیم و شنیدیم قضیه شو 

تو ازدواج هم قبلش موقع نامزدی دو تا چشم داری بکن چهار تا 

بعد ازدواج دو تا چشم داری یکیشم ببند