2777
2789
عنوان

نامزدی

476 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها .

من الان توی دوران نامزدی هستم 

نامزدمو خیلی دوست دارم .کاریه ،متعهده ،سالمه ،وضعیت مالیش خوبه .خانوادش اهل دخالت نیستن.اجازه نمیده کسی به زنش بی احترامی کنه ولی نامزدم بدبینه و اخلاقاش تنده ،من اینارو از اول میدونستم .خودمم یکم بدبینم ،ولی الان متوجه بد دهنیش شدم و اینکه از شوهر خواهرم خیلی بدش میاد و میگه بعدا باهاشون رفت و آمد نکنیم ،سر اینکه توی مراسم نامزدی من ،  شوهر خواهرم به پدر شوهرم که بار اول بود میدیدش گفت خودتونو معرفی کنید .نامزدم میگه کوچیکتر نباید با بزرگ‌تر اینجوری صحبت کنه ،منم از شوهر خواهرم چند بار دفاع کردم ،حساس شد .من میدونم دنبال بهونس ارتباط مارو قطع کنه . من خواهرمو خیلی دوس دارم ،جونم براش میره .نمی‌دونم چیکار باید بکنم .کسی راه حلی داره که مشکل بین نامزدم با شوهر خواهرم حل بشه . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میخوام فکر کنی اگر تو از خواهر شوهرت بدت بیاد و بگی قطع رابطه قبول میکنه؟  صد سال سیاه نه& ...

نامزدم با خواهرش مشکل داره .خونشون میرم اصلا جلو نمیاد خواهرش .میگه بعدا پامو نمیزاریم عروسیش به زنم بی احترامی کرده .  

نمیدونم چرا ولی دلم از پیامت گرف شاید چون میتونم بفهمم چه حس بدی رو داری تجربه میکنی

شاید باهمه چیز بشه کنار اومد، ولی اخلاق تند و بددهنی چیزایی هست که درکنار صدتا خصلت خوب هم گم نمیشه و باید حتمااااا با مشاور صحبت کنی. 

من آقای پور احمد خمینی رو میشناسم که خیلی خوبن تو ایتا

شاید باهمه چیز بشه کنار اومد، ولی اخلاق تند و بددهنی چیزایی هست که درکنار صدتا خصلت خوب هم گم نمیشه ...

اصلا مشاوره نمیزاره برم 

اونم آقا 

دکتر آقا نمیزاره برم اصن 

اصلا مشاوره نمیره  منم خواستم برم نذاشت

سرسری از این موضوع نگذر 

چون خواهرتو دوست داری 

واقعا قطع ارتباط اینجوری خودت آسیب میبینی 

اگر خودت هم موافق قطع ارتباط با خواهرت اینا بودی و باهاشون مشکل داشتی باز ی چیزی

ولی الان اولویت شما خانوادتون باشه 

اصلا مشاوره نمیزاره برم  اونم آقا  دکتر آقا نمیزاره برم اصن

این خیلی بده دختر، اصلنم اسمش غیرت نیست یه بیماری خیلی بده که بعد ازدواج دور ازجونت دمااار از روزگارت درمیاره. 

من کسیو سراغ دارم که حتی شوهرش بعد کار میومد لیف حمومو چک می‌کرد خیس نباشه، تااین حد بیچاره😣