2777
2789
عنوان

پس انداز...

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه رو چند ماه قبل خریدم کل طلاهامو دادم سه دنگ زد به نامم این پول ماه پیش در اومد ولی اون فکر کرد ...

آها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظر من فعلا رو نکن بزار یکم بگذره حتما ک نباید بندازی بعنوان پس اندازه نگاه کن بهش فعلا بزار یه موقعیت خوب پیش بیاد اوضاع آروم شه یه بهونه بهتر جور کن بگو خریدم

❤🤍❤
بهتر نبود اول قسط قرض تون رو میدادین اونی که پول قرض داده خودش دل نداشته طلا بخره

من پیش خودم گفتم ک شوهرم نمیدونه این پول هست خب بدم طلا،بازم نیاز شد طلا رو میشه فروخت،ولی هب الان حسم بده نمیخریدم بهتر بود

خدایا میدانم که میبینی...
بنظر من فعلا رو نکن بزار یکم بگذره حتما ک نباید بندازی بعنوان پس اندازه نگاه کن بهش فعلا بزار یه موق ...

اخر ماه عروسی داریم میخواستم بندازم

والا جاری من بهش یه مقدار ارث رسید یه مقدارش رو داد گوشواره و زنجیر پلاک ویه تک پوش گرفت.به شوهرش گف ...

اخه من نمیخوام برای همیشه دروغ بگم عذاب وجدان دارم تصمیم گرفتم اول راضیش کنم و بگم یه جا طلا قسطی میده و یه مقدار از وام مونده بود تازه متوجه شدم! بعد ک راضی شد بگم خریدم قسطی،والا دیگ چیزی به ذهنم نمیرسه