2789
عنوان

پس انداز...

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه رو چند ماه قبل خریدم کل طلاهامو دادم سه دنگ زد به نامم این پول ماه پیش در اومد ولی اون فکر کرد ...

آها

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

بنظر من فعلا رو نکن بزار یکم بگذره حتما ک نباید بندازی بعنوان پس اندازه نگاه کن بهش فعلا بزار یه موقعیت خوب پیش بیاد اوضاع آروم شه یه بهونه بهتر جور کن بگو خریدم

❤🤍❤
بهتر نبود اول قسط قرض تون رو میدادین اونی که پول قرض داده خودش دل نداشته طلا بخره

من پیش خودم گفتم ک شوهرم نمیدونه این پول هست خب بدم طلا،بازم نیاز شد طلا رو میشه فروخت،ولی هب الان حسم بده نمیخریدم بهتر بود

خدایا میدانم که میبینی...
بنظر من فعلا رو نکن بزار یکم بگذره حتما ک نباید بندازی بعنوان پس اندازه نگاه کن بهش فعلا بزار یه موق ...

اخر ماه عروسی داریم میخواستم بندازم

والا جاری من بهش یه مقدار ارث رسید یه مقدارش رو داد گوشواره و زنجیر پلاک ویه تک پوش گرفت.به شوهرش گف ...

اخه من نمیخوام برای همیشه دروغ بگم عذاب وجدان دارم تصمیم گرفتم اول راضیش کنم و بگم یه جا طلا قسطی میده و یه مقدار از وام مونده بود تازه متوجه شدم! بعد ک راضی شد بگم خریدم قسطی،والا دیگ چیزی به ذهنم نمیرسه