2777
2789
عنوان

پس انداز...

337 بازدید | 28 پست

چند ماه پیش خونه خریدیم همه طلاهامو فروختم یکمم قرض کردیم. یه مقدار پس انداز داشتم ک نصفش از وام خونگی بود ولی شوهرم نمیدونه فکر میکنه خرج شده، امروز رفتم باهاش یه گردنبند و گوشواره خریدم ولی شوهرم نمیدونه میدونم بدونه میگه میزاشتی قرضامونو بدیم بعد میخریدیم اما من دوست داشتم الان بخرم ،حالا هم نمیتونم بندازمشون چجوری بگم شوهرم ناراحت نشه؟

خدایا میدانم که میبینی...

وقتی نمیتونی بندازی با نخریدن فرقی نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بگو یه وام دیگه شرکت کرده بودم درومد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت نمیگه قسطشو چجوری میریختی؟

هیچ پولی نداشتی یعنی؟!

خب یا راستشو بگو که یکم ته پس اندازم داشتم و از نظر روحی لازم داشتم طلا داشته باشم یا صداشو در نیار تا از یه جایی پولی برسه و بتونی بگی از اونجا بوده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میدونم اما این پولو نمیدونست دارم حالا دیگ خریدم 

کاش میدادی...........مثلا یه دنگ از خونه به نامت میکردی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچ پولی نداشتی یعنی؟! خب یا راستشو بگو که یکم ته پس اندازم داشتم و از نظر روحی لازم داشتم طلا داشت ...

بنظرت اگه بندازم بگم بدله متوجه میشه ک دروغ میگم؟ اره فعلا نمیتونم بگم 

کاش میدادی...........مثلا یه دنگ از خونه به نامت میکردی

خونه رو چند ماه قبل خریدم کل طلاهامو دادم سه دنگ زد به نامم این پول ماه پیش در اومد ولی اون فکر کرد خرج شده 

نه متوجه نمیشه من خیلی ها دیدم این کار کردن 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

دیگه تا این حد این دروغ رو نپیچون.

تولدت نزدیک نیست یا به مناسبتی که بگی مادرت هدیه داده؟!

خونه رو چند ماه قبل خریدم کل طلاهامو دادم سه دنگ زد به نامم این پول ماه پیش در اومد ولی اون فکر کرد ...

خب بگو خرج نشد