2777
2789

ممیترسم همه میگن عادیه 

ولی میگن از کیست میشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عادیه منم از رو درد سینم متوجه میشم که دارم پریود میشم

اصلا نمیتونی رو سینه هات بخوابی درسته؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اگه خیلی استرس و نگرانی داری یه سونوی ساده بگو دکتر برات بنویسه که خیالت راحت باشه 

اگر هم کیست باشه احتمالا بهت میگه که خطرناک نیست و ویتامین Eبرات مینویسه و درباره اینکه باید تغذیه سالم داشته باشی  و استرس و نگرانی نداشته باشی یه سری راهنماییت میکنه 

پس میبینی که خود استرس هیچ خوب نیست گلم

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

نه عزیزم اگه خیلی استرس و نگرانی داری یه سونوی ساده بگو دکتر برات بنویسه که خیالت راحت باشه  ا ...

عزبزم خدداد رفتم 

یعنی دوباره برم؟

عزبزم خدداد رفتم  یعنی دوباره برم؟

نه دیگه نرو خوب نیست تند تند بری ۶ ماه بعد برو دوباره 

اگه اون موقع(خرداد) گفتن مشکلی نیست پس الانم سالمی الحمدلله 

عزیزم نزدیک پریود به خاطر تغیرات هورونی سینه درد حتی ورم و سفت شدن بافت سینه کاملا طبیعیه احساس میکنم شما یکم حساسم شدی 

نه دیگه نرو خوب نیست تند تند بری ۶ ماه بعد برو دوباره  اگه اون موقع گفتن مشکلی نیست پس الانم س ...

چ کار کنم گلم‌

کاش من از این وسواس بیام‌بیرون

چ کار کنم گلم‌ کاش من از این وسواس بیام‌بیرون

اینطوری بدتر خودتو مریض میکنی 

تا افکار مزاحم وسواس طوری اومد سراغت بلند یا تو ذهنت بگو ایست 

بعد مدام تکرار کن

هدیه سلامتی مرا زنده نگه داشته است خدایا سپاسگزارم 

هی بگو میتونی به اون نقطه از بدنت که درباره اش نگرانی داری هم آروم ضربه بزنی و تکرار کنی

اینطوری بدتر خودتو مریض میکنی  تا افکار مزاحم وسواس طوری اومد سراغت بلند یا تو ذهنت بگو ایست&n ...

اره درسته ممنونم که وقتتووگذاشتی برام

اینطوری بدتر خودتو مریض میکنی  تا افکار مزاحم وسواس طوری اومد سراغت بلند یا تو ذهنت بگو ایست&n ...

دقیقا همینه ❤❤🌹

هر وقت که بخوای هستم عزیزم تا اروم نشی ولت نمیکنم 😅💖سلامت باشی همیشه

خداروشکر هنوز هستن مثل شما ادم های مهربون مثل خواهر

حتما .فداتشم 

ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

😍🙏❤💐🌸

خداروشکر هنوز هستن مثل شما ادم های مهربون مثل خواهر حتما .فداتشم  ان شاالله بهترین ها برات ات ...

خودت مهربونی میگردی و تو آینه ی وجود بقیه مهربونی خودتو میبینی عزیز دل خواهر .ممنون از دعای قشنگت بیشتر و بهترش سهم خودت 💖🌹