2777
2789
عنوان

خانومای متاهل نی نی سایت

668 بازدید | 71 پست

چرا اینجا اکثریت خانوما احساس میکنن شوهرشون بده و دارن طلاق میگیرن؟!

واقعاً برام سوال شده، می‌خوام ریز بسم تو این موضوع و تحقیق کنم

میشه به این سوال ساده جواب بدید با صداقت کامل

شوهرتون از سر کار میاد خونه خسته، واکنش شما و حرفهایی که بینتون رد و بدل میشه رو با جزییات برام بنویسید لطفاً

باشه

بوققققققق

بوققققققققق

بوققققققققق

گفتنی نیس متاسفانه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه جزو اون اقلیتی ام که از شوهرشون راضی هستن😂

شوهرم وقتی خسته میاد خونه بهش یه شربتی چیزی میدم بخوره بعد تا اخر شب بازی میکنیم ( پی اس) یا فیلم میبینم و شام میخوریم کار خاصی نمیکنیم

چی بگن خب

بعضیام تا میان بگن شوهرم باهام خوبه و فلان همه میگن داری پز میدی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

قبلا اینجوری بود

که قبل رسیدنش شربت خنک براش اماده میکردم بعدشم بغل و بوسه و خسته نباشی

بعدناهار میخوردیم موقع ناهار از اتفاقات روزمره حرف میزدیم و اگه حرف مهم یا خواسته ای داشتم نگه میداشتم برای وقتی که استراحت کرد و چایی خورد بعدش

ولی الان بعد یسری اتفاقات چشم دیدنشو ندارم😭

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

شوهر من بعضی شب ها ۷ میاد اول نماز میخونه بعد شام میارم بعد چهار تایی دور هم میشینیم حرف میزنیم با بچه هامون بازی می‌کنیم بعضی شب ها فیلم داره میبینن بعضی شب ها یه کتاب مناسب من میخونم اونها گوش میدن ولی دختر کوچیکم ۸ می‌خوابه دختر بزرگم ۹

بعدش خودمون یه تایمی باهمیم بعد اون می‌خوابه من نه به کارهام میرسم من از همه دیرتر میخوابم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

میرم بقلش میکنم بوسش میکنم ، براش شربتی میوه ای آبی چیزی میارم . میگم خسته نباشی چه خبر سر کار خوب بود چطور بود ، اونم هیچی نمیگه🤦🏻‍♀️ بیشتر موقع ها یه کلمه ای جواب میده انقد خسته ست . یا می‌ره تو گوشی ، من خیلی ناراحت میشم ولی میگم خسته ست سعی میکنم درکش کنم

حَسبی الله💫🍃