2777
2789
عنوان

خانومای متاهل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد از سرکار منو پسرم میریم به استقبالش بش میگم سلام عزیزم خسته نباشی جوابمو میده ولی با لحن خشک و ...

فکر میکردم فقط تو فیلما مرده تو ی اتاق میخوابه زنه ی اتاق دیگه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من نه راضیم نه ناراضی

میاد خونه بغلش میکنم میبوسمش مگر دلخور باشم ازش

نوشیدنی میدم دستش، ازش میپرسم اگه گرسنه اس یا اگر خودم گرسنم یه چیزی میارم میخوریم، بعدش میره یا سر گوشیش یام کارایی که خونه میکنه... همزمان فیلمایی که دانلود کردمو باز میکنم با هم ببینیم و شام درست میکنم میخوریم میخوابیم... زیاد حرف نمیزنه، وقتی خونه مادرش کمتر میریم کمتر بحثمون میشه ولی خب من کاریش نداشته باشم کلا بیخیاله

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

همین ناراحتی رو میتونید با آرامش کامل بهش بگید که عزیزم بجای گوشی به من توجه کن بهت نیاز دارم

معلومه که بهش گفتم . ولی میگه از 7 صبح تا 7 ، 8 شب سرکارم تازه الان وقت میکنم گوشی دست بگیرم. 

یا بعضی وقتام الکی میشه باشه ولی باز همونطوریه وضعیت

حَسبی الله💫🍃
ما قبلا خیلی بهم محبت میکردیم ولی از بعد بچه خیلی عوض شدیم البته این که من افسردگی گرفتم همسرم هم مغ ...

همین هم خوبه ولی سعی کنید بیشتر به شوهرتون برسید چون در سایه مهر و محبت شماست که یچتون نرمال و سالم بار میاد و شوهرتون تو این جامعه امروزی مشوش و گم نمیشه

من قبل رسیدنشون چایی ومیوه  آماده میذارم . یک سلام وعلیک.  اجازه میدم نیم ساعت خستگی از تنش دربره بعد حرف یا سفارش ولیست خرید و....

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

معلومه که بهش گفتم . ولی میگه از 7 صبح تا 7 ، 8 شب سرکارم تازه الان وقت میکنم گوشی دست بگیرم.  ...

شما سعی کنید اونجور مواقع برید پیشش و با لباس و آرایش مناسب توحهش رو به خودتون حلب کنید

من با شوهرم مشکل ندارم خدا رو شکر صبح که بعد از صبحانه بخواد بره سر کار بدرقش میکنم از زیر قرآن ردش میکنم از راه ک میاد خونه مرتب ناهار آماده اگه زمستون با‌شه چای تازه دم اگه تابستون باشه شربت خنک با میوه آماده خودم خوشگلاسیون کرده میرم استقبال از راه که میاد تا نیم ساعت اول هیچی نمیگم فقط پذیرایی میکنم اگه بخوام حرفی بزنم بهش میگم میخوام صحبت کنم باهات حوصله داری بگه آره شروع میکنم بگه باشه برای بعد چیزی نمیگم دیگه تا خودش اعلام آمادگی کنه 

بعدشم ناهار میخوریم و یه استراحت یکی دو ساعته از خواب بیدار میشه یه عصرونه مختصر دوباره میره سرکار 

و برای شام میاد خونه 

اگه اختلاف نظر وجود داشته باشه منطقی و با صحبت کردن حل میکنیم چون جفتمون معتقدیم قهر و دعوا و کتک کاری مال بچه هاست نه آدم بزرگ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

همین هم خوبه ولی سعی کنید بیشتر به شوهرتون برسید چون در سایه مهر و محبت شماست که یچتون نرمال و سالم ...

متاسفانه بچه های من شیر به شیرن اونقدر دیکه خسته شدم که راستش حوصله هیچی رو ندارم این که افسردگی زایمان هم دارم هم توش دخیله همش دارم روز ها رو میشماردم فقط بچه ها یکم بزرگ تر بشن الانم با همسر جا تو قهر بع سر میبریم 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شما سعی کنید اونجور مواقع برید پیشش و با لباس و آرایش مناسب توحهش رو به خودتون حلب کنید

آره راه خوبیه ولی اخه هرر روز همینطوریه ، یه راه حل دائمی ندارید؟ حتی خیلی دلم میخواد باهم حرف بزنیم ولی هرچقدرم سر حرفو باز میکنم با شوخی و خنده و چیزای جالب و جدی و کلا هرطور فکرشو بکنید ولی خیلی حرف نمیزنیم اصلا

حَسبی الله💫🍃