2821
2789
عنوان

دوست عزیز

121 بازدید | 32 پست

چند نفر دیشب به من درخواست دوستی دادید در رابطه با تایپک احضار روح 

من حواسم نبود اومدم برا همشون پذیرش بزنم همه رو زدم رد کردن 🤕😂

الان تگ میکنم درخواست میدم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@dreams_come_true

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
عزیزم به من میگی شغل شوهر آینده ام چیه؟ 

گلم گفتم من مگه دعانویس یا جادوگرم به خدا کلی آدم اومدن پیویم ازم سوال پرسیدن 

من فقط احضار بلدم اونم خیلی وقته انجام ندادم حالا انجام بدم میپرسم براتون 

ممکنه جوابم نده

چیکارمیکنییییی

چی چیکار میکنم 

خدایی دیگه اینم میخای بدونی خنده ام گرفت. حداقل زمان ازدواجتو بپرس

خوب زمانش رو بگو 

اخه یکی برام یه حدسی زده حالا شما میتونی شغلشم بگو 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
عزیزم مگه دعوت نکردی چرا جواب نمیدی 

پیام نیومده برام 

عزیزم کی احضار میزنی؟من 38 سالم هست میشه زمان ازدواج منو بپرسی؟

نمیددونم احتمالا تا هفته ی دیگه شاید انجام دادم البته که گناهه

خدایی دیگه اینم میخای بدونی خنده ام گرفت. حداقل زمان ازدواجتو بپرس

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792