2821
2789
عنوان

دوست عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 32 پست
من اگه طبیب بودم درمان درد خودم میکردم دوست عزیز. ولی دمت گرم خنده اوردی رو لبم. شوهر آینده ات مهند ...

اخه دونفر از همین حس ششمی ها گفتن مغازه داره خیلی ناراحت شدم 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر تکیلفو روشن کن دقیق بگو کی احضار میزنی 

مشحص نیستم گلم اعلان ها نمیاد نمی‌دونم چرا 

شاید هفته دیگه 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
گلم گفتم من مگه دعانویس یا جادوگرم به خدا کلی آدم اومدن پیویم ازم سوال پرسیدن  من فقط احضار بل ...

پس بیزحمت هروقت احضار زدی منو تگ کن ممنون میشم 

پس بیزحمت هروقت احضار زدی منو تگ کن ممنون میشم 

چند سالته 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
36

صبور باش 

ولی انقد به حس شیشم حتی به کاری که من میکنم باور نداشته باش فقط خدا مهمه

چند سالته 

نمیدونی گلم بعضی وقتا خدا چقدر سختی و رنج تو زندگی بهت نیده همه درها رو به روت می بنده و تو سال های سال پشت درهای بسته  میمونی و جوونی و عمرت میگذره و تباه میشه بعدها مجبور میشی به و حس ششم و احضار و... از سر درموندگی رو بیاری 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792