2789
وای عاشقشم...نوش جونتون..منم فردا باقالی پلک درست میکنم بدون گردن

من ولی متنفرم هم از باقالی پلو هم گوشت گوسفندی🤕😅

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی نخوری که به فنا رفتی..یه چیزی بخور که فردا علاوه براینکه کتو کول نداری...نا هم نداری😅

راس میگی 🤓🥴🤣کاش زودتر تموم کنم 🤧خیلی خسته شدم اوف

حالا خداروشکر چیزی برای شستن نیست،همه چیز تازه شستم تمیزن☺️☺️

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
شاغلی که الان خونه تکونی میکنی؟

نه🙃چون خونه تکونی مامانم و آجیم باید برم کمک،من تازه عروسی کردم خونه م تمیز فقط گردوخاکه🫠

دانشجوام🙂البته شاید انصراف بدم،،،چون میخام بچه دارشم😁🥰برای همین

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
نگو که عصبانی میشما😅😅😅😅

باشه به اعصابت مثلث باش😂🤕

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
نه🙃چون خونه تکونی مامانم و آجیم باید برم کمک،من تازه عروسی کردم خونه م تمیز فقط گردوخاکه🫠 دانشجوا ...

الهی   بسلامتی گلم.انشالله خوشبخت بشی

شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
الهی   بسلامتی گلم.انشالله خوشبخت بشی

همچنین گلم💐☁️

فعلا اعصابم شده وتر دایره..خط خطیه😅

😂😂😂

پاک کن بدم خدمتتون

نه دیگه کار ما از پاک کن گذشته

هعی کار هممون از پاک کن گذشته💔

ابگوشت 

یه ران مرغ با سیب زمینی سرخ شده و گوجه هم هست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟