2777
2789
شما خدا نکنه اول راهی.میتونی قشنگ برای زندگیت تصمیم بگیری و ازدواجت درست انتخاب کنی

راستش تصمیمم رو خیلی وقته گرفتم که هیچ وقت ازدواج نکنم😅

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستش تصمیمم رو خیلی وقته گرفتم که هیچ وقت ازدواج نکنم😅

آفرین..فقط درست رو بخون و حتما یه جایی شاغل شو که هم حقوق داشته باشی هم بیمه..دیگه خوش دنیا خودتی

شب بود و من بودم وغم...شب رفت و من ماندم و غم
آفرین..فقط درست رو بخون و حتما یه جایی شاغل شو که هم حقوق داشته باشی هم بیمه..دیگه خوش دنیا خودتی

همینکارو کردم:)

رفتم فرهنگیان هر چند حقوقش کمه ولی مهم نیست بهتر از شوهر کردنه😅

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
بسلامتی .انشالله موفق باشی 

مچکرم،همچنین🌼